2777
2789

خب باید یه مدت دارو مصرف کنن و تحت درمان باشن بعد آزمایش بدن ببینید جواب داده یا نه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش مال شوهر من ۴ هست چندتا دکتر گفتن خوبه ولی تو نیکان تهرانی نژاد و صالحپور گفتن برای ای وی اف خوبه 

ولی صفر یعنی چی ؟

باید یه چیزی باشه با ساختار خوب که جدا کنن ای وی اف کنن پرسیدی ؟

من شنیدم تعداد اسپرم صفر باشه احتمال نتیجه پایینه اما مورفولوژی فکر میکنم راهی داشته باشه

پیش اورولوژیست رفتید؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

باید تحت درمان باشه ..بستگی علتش چی باشه..گاهی یه سوء تغذیه هست دکتر ویتامین میده درست میشه

گاهی مشکل واریکوسل داره باید درمان بشه

ممکنه بخاطر شغلش مثلا خیلی حای گرم باشه باید یه کاری کنه ناحیه تناسلی گرم و داغ نشه..

باید علتش رو دکتر ارولوژی بررسی کنه و بر اساس علت درمان کنه.

در این حالت بعیده سریع و طبیعی باردار بشی ولی هیچ چیزم غیر ممکن نیست..به هر حال یک اسپرم سالم حتی کافیه..ممکنه باشه

ولی به امید طبیعی نشین..حتما پیگیری و درمان کنه...شدیدا با طب سنتی تقویتش کن..قدیمیا میدونن به مرد چی بدن بخوره قوی بشه اسپرماش..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

عزیزم برو یه دکتر خوب ازشون بپرس الان که اینجوریه باید چکار کنی یه خانمی به من گفت تو نیکان که مال شوهرش ۲ هست و دارو داده بودن به هر حال پشت گوش ننداز از ای وی افم نترس 

بشه حالا به هر طریقی 

دعا کن با ای وی افم بشه 

من خودم سه بار کردم نشد البته من مشکل تخمک دارم 

زود اقدام کن 

الان رحم و تخمک خودت خوبه مورفولوژی رو درست کنید زودتر

باید تحت درمان باشه ..بستگی علتش چی باشه..گاهی یه سوء تغذیه هست دکتر ویتامین میده درست میشه گاهی مش ...

چرخ فلک جان امکان داره به خاطر واریکوسل گرید یک باشه؟ اگه به خاطر اون باشه درست میشه؟ 

چرخ فلک جان امکان داره به خاطر واریکوسل گرید یک باشه؟ اگه به خاطر اون باشه درست میشه؟ 

اینو پزشک باید تشخیص بده ولی به گمانم چون دوتا بیضه داره و امکان اینکه هر دو بیضه همزمان به یک شکل دچار واریکوسل بشه کمه..ولی من خودم موردش رو دیدم که این اتفاق افتاده...

نسبت به سنش احتمالش کمه ولی ممکنه!

بهتره بره ارولوژیست

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای