2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نوزاد

20200 بازدید | 30 پست

سلام خانوما امروز پسرمو برای مراقبت ۴ ماهگی بردم کلا از ماه پیش ۲۰۰ گرم اضافه کرده قبلا ماهی ۱ کیلو اضاف میکرد نگرانم سریع بردمش دکتر ولی گفت مشکلی نیست ولی میترسم بچم ضعیف بمونه بنظرتون کنار شیر خودم شیر خشک بهش بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر رفلاکس چک کن

یعنی ببر متخصص گوارش اطفال حتما حتما نه پزشک معمولی متخصص گوارش

چون رفلاکس باعث وزن نگرفتن میشه و بعضی بچه ها خیلی علایم واضحی ندارن

و شیرخشک معمولی هم براشون خوب نیست بدتر میشه

من دخترم امروز ۹ماهش میشه۶۷۰۰ هست ۳۰۸۰ به دنیا اومد از ۶ماهگیش که ۶۶۰۰ بود وزن نگرفته ۲۰۰ میاد بالا دوباره ثابت میمونه آزمایش خون و ادار هم داده دکتر گفته مشکلی نیست نگران نباش😫😫😫😫😫😫

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
از نظر رفلاکس چک کن یعنی ببر متخصص گوارش اطفال حتما حتما نه پزشک معمولی متخصص گوارش چون رفلاکس باع ...

بردم فوق تخصص فقط گفت اگر تا ۱۰ روز دیگه کمتر از ۲۵۰ گرم اضافه کرد ازمایش ادرار بده

من دخترم امروز ۹ماهش میشه۶۷۰۰ هست ۳۰۸۰ به دنیا اومد از ۶ماهگیش که ۶۶۰۰ بود وزن نگرفته ۲۰۰ میاد بالا ...

خب ادم خیلی ناراحت میشه وقتی بچش ضعیف باشه اطرافیانم همش بهت میگن چرا ضعیفه

خب ادم خیلی ناراحت میشه وقتی بچش ضعیف باشه اطرافیانم همش بهت میگن چرا ضعیفه

همین دیگه ببین الان حدود ۴ ماهه تو یه وزن مونده 😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂