2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20201 بازدید | 30 پست

بعضی بچه ها یهو وزن میگیرن 

بعد ماهاهای دیگه وزن کمتری میگیرن تا نرمال شن 

مثلا اگه با وزن ۳۲۰۰کیلو بدنیا بیاد و ماهی ۱کیلو اضافه کنه سر ۶ماه وزنش به اندازه بچه ۹ماهس 

پسر منم همینجور ۱ماه استپ داشت بعد اونم ۲۰۰تا ۴۰۰گرم اضاف کرد 

😒
نه فوق تخصص نوزادان

نه ببرش فوق تخصص گوارش اطفال

خوابش خوبه یعنی 1ساعت پشت هم میخوابه بیدار نمیشه؟

راحت خواب میره زیر سینه؟

اصلا بالا نمیاره یا متوجه نمیشی یه چیزی برمیگرده گلوش قورت میده

بعد شیر خوردن خودش رو سمت عقب کمانه نمیکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هایی که رفلاکس ارن کمتر شیر میخورن  گاهی اصلا نمیخورن  عموما از 3ماه باعث وزن نگرفتن ...

علائم رفلاکس نداره از دکتر پرسیدم رفلاکس نداره گفت همه بچه ها رفلاکس دارن تا ۱ سالگی😑گفتم دارو نمیدی گفت دارو چی میخوای بنویسم 

البته اگه رفلاکس شدید نباشه دارو ندی اتفاقی نمی افته فقط هرماه نهایت همین وزن میگیره بعضی دکترا مخا ...

خب خوب وزن نگرفته همش ۲۰۰ گرم بعد تو خوابم انگار شیرش برمیگرده تو گلوش دوباره قورت میده خوابش خیلی کمه یک ساعت نمیشه بیدار میشه

خب خوب وزن نگرفته همش ۲۰۰ گرم بعد تو خوابم انگار شیرش برمیگرده تو گلوش دوباره قورت میده خوابش خیلی ک ...

اینها همش از رفلاکس هست

بعضی دکترا میگن دارو نخورن مهم نیست

بعضی میگن تا زمانی که شیر میخورن دارو نخورن

نظرات متفاوت هست

ولی دارو بدی کارت راحتتر میشه

بچه من از ۴ ماهگی اینجوری شد اونم بخاطر رفلاکس بود مریض نبوده؟

عزیزم ازین پیام یه ساله میگذره من بچم از ۴ ماهگی اصلا وزن نگرفته ۴۰ روزه بود سرماخورده شدید شد و بعدشم بستری طفلی همش چرک خشک کن میخوره الان بخاطر کرونامیترسم دکترببرم😞😞😞😞 وزن بچتون الان خوبه؟

من دخترم امروز ۹ماهش میشه۶۷۰۰ هست ۳۰۸۰ به دنیا اومد از ۶ماهگیش که ۶۶۰۰ بود وزن نگرفته ۲۰۰ میاد بالا ...

سلام عزیزم هستین درباره بچتون سوال بپرسم؟؟؟؟

تو چنین خوب چرایی...
سلام عزیزم هستین درباره بچتون سوال بپرسم؟؟؟؟

سلام عزیزم جانم ؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدار شکر 

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدارا شکر