2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥲

خسته نباشی واقن

ولی بنظرم با مدیر یا پدرمادرا صحبت کن

یااینکه دیگه زیاد اهمیت نده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم🥲خسته نباشی واقنولی بنظرم با مدیر یا پدرمادرا صحبت کن یااینکه دیگه زیاد اهمیت نده

ممنونم🥰 کسی کاری از دستش بر نمیاد والدین خوششون نمیاد مثلا یکی شون کلا ذهنش دیر میگیره مفاهیم و از اول مشکل داشته ولی مامانش یه جوری حرف میزنه که مثلاً دخترم دیر تر یاد میگیره اشاره نمیکنه که ذهنش مشکل داره

فقط تحمل باید کرد😕

شما وظیفه ات درس دادنه عزیزم نهایت به پیشرفت بچه ها هم بتونی کمک کنی ولی دیگه تنهایی نمیتونی همه رو یه اندازه درسخون کنی اون بچه ها باید برن پیش مشاور مدرسه و مدیرم در جریان باشه مشاور با بچه حرف بزنه سعی کنه بفهمه دردش چیه گاهی داخل خونه مشکلی هست گاهی هم بچه خودش دیرفهمه بعدش مادر بچه رو بخواد همراه با مدیر با مادرش حرف بزنن و از مادرش بخوان اگه دلیلی هست بگه اگر نه همراهی بکنه توی درس بچهاش اگر اینم جواب نداد دیگه از دست شما خارجه عزیزم با خیال راحت درستو بده اگه یه وقت مدیر یا اولیا هم شکایت داشتن دیگه تو اتمام حجت یه جورایی باهاشون کردی و از مادر خواستی کمک کنن دیگه گردن شما نیست کسی هم بهتون احتمال زیاد خرده نمیگیره

ممنونم🥰 کسی کاری از دستش بر نمیاد والدین خوششون نمیاد مثلا یکی شون کلا ذهنش دیر میگیره مفاهیم و از ...

خب اگ واقن میبینی اوکی نیس

این ماه رو اندازه بقیه بچه ها وقت بزار،

مثلن پایان هرهفته یا اخرماه پدرمادرش ببینن افت داشته شابد فکری بکنن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شما وظیفه ات درس دادنه عزیزم نهایت به پیشرفت بچه ها هم بتونی کمک کنی ولی دیگه تنهایی نمیتونی همه رو ...

ممنون عزیزم ، درس شون و میخونن ولی متوجه نمیشن سر کلاس حرف نزنن بد موقع حرف میزنن تو حال خودشونن اصلا

مشکلم رفتارشونه درسشون معمولیه

دخترن یا پسر؟

دخترمنم مدرسه میره، اخرهفته اول جلسه تشکیل دادن معلم واضح جلو همه مامانا گف مامان آوا و النا کدومتونید؟

اوا و النا زیاد حرف میزنن اصلن رعایت نمیکنن و اینا

ولی خب جواب داد ، الان خیلی بهترشدن