2777
2789

به نظر شما شخصیت های فیلم ها و سریال ها ، چقدر رو شما اثر دارند ؟ تا حالا شده که عاشق یک شخصیت سینمایی بشید و این در زندگی واقعی شما اثر داشته باشه ، حالتی مقایسه ای پیش بیاد که حتی در ازدواج هم نوعی مقایسه براتون پیش بیاد ؟ زندگی واقعی خودمون ، همینه که هست ولی در سینما ، حالات عاطفی شدید هست . این تاثیر رو منفی نمی دونید ؟ منظورم فیلمهای غیر اخلاقی نیست ، حتی سریال هایی با بارمثبت که قهرمان اخلاقی هم دارند .

در پست قبلیم هم در مورد اینکه زندگی بازیگران با زندگی واقعی اونها فرق زیادی داره نوشتم.

به نظر من سینما ، حتی نوع اخلاقی و آموزنده اش ، نوعی زندگی خیالی در ذهن میسازه که میتونه مشکل درست کنه . نظر شما چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که حتی لهجه اون زبون رو حتی میگیرم . مثلا اکر فیلم با انگلیسی استرالیایی ببینم دیگه تا مدت ها به فرم طبیعی نمیتونم انگلیسی عادی حرف بزنم . حتی فارسی هم لهجه میگیرم . تاثیر دیگه ای ندیدم ولی کلا این تاصیر پذیری لهجه رو حتی با حضور ادمای مختلف کنارم خیلی حس میکنم

نه یه تایمی به شهاب حسینی و شخصیتش نو سریالها احترام میگذاشتم. میگفتم خدا یه ازدواجی مثل ازدواج شهاب ...

بله ، ولی به نظرم سینما نوعی دروغ عاطفی به آدم میگه . البته نظر منه .چون احساس می کنم ، چند نفر که زندگی متفاوتی دارند ، با جعل یک زندگی اخلاقی ، قولم میزنند . شبیه خیانت !!!!!! 🙂🙂😂

قبلانا ک سنم کمتر بود اره روابط و همینقدر اکلیلی و زیبا میدیدم

ولی بعد این ک وارد جامعه شدم و ازدواج کردم و سر کار رفتم

داستان های زندگی بقیرو سنیدم فهمیدم واقعا اونا همش الکیه

تاثیر کوتاه مدتها معمولاولی خب ممکنه در دراز مدت هم یهو بیاد تو ذهنم که کاش منم میتونستم مثل اون زند ...

خوشم اومد که ، رک گفتی و نخواستی با حفظ غرور جواب بدی . خیلی ممنون . جواب عالی و خالص

خوشم اومد که ، رک گفتی و نخواستی با حفظ غرور جواب بدی . خیلی ممنون . جواب عالی و خالص

مخلصیم

ولی فکر نمیکنم نیاز به غرور باشه

ما واقعا شخصیتمون تحت تاثیر محیط بیرون شکل میگیره

حالا نه فقط فیلم و سریال همه چیز از روابط عادی با خانواده تا چیزایی که حتی اصلا بهش فکر هم نمیکنم

نمیشه منکرش شد

بیشتر شخصیت هرکس متشکل از ارتباطاتش با محیطه نه چیزی از خودش

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من