2777
2789
عنوان

تقریبا دزدی کردم

175 بازدید | 16 پست

امروز از بوفه لواشک خریدم و شمردم شد پنج تا. چند بار شمردم چون زیاد به نظر میرسید باز همون پنج تا شد. رفتم حساب کردم حالا اومدم خونه می بینم هفت تاست. چسبیده بودن به هم نفهمیدم. حالا چیکار کنم به نظرتون؟ اگه فردا برم پولشو بدم فکر می کنه عمدا کردم و بعدا پشیمون شدم. اگه به روم نیارم هم حتی خودم اونجا حس کرده بودم باید زیاد تر باشه. شاید اونم متوجه شده باشه. چیکار کنم؟

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گلی برو بده این فکرو نمیکنه جسارتا دزد برای خودش مشخصه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

وقتی بری پولشو بدی هیچ موقع همچین فکری نمیکنه ! برو بده این حق اونه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

فردا ببر بگو دوتا اضافه بوده نفمیدم

خب شاید حس کنه عمدا کردم بعدا پشیمون شدم و روم حساس بشه. چون همیشه از خودم میپرسه که چند تا از یه چیزی برداشتم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

مهم نیست ایشون چه فکری کنه؛ مال مردم دست شماست و اگر اهمیت رعایت حق الناس رو فهمیده باشید؛ میدونید که اگر چند برابر ارزش اون لواشک ها هم خرج کنید تا به صاحبش برسونید؛ برنده اید!

خب شاید حس کنه عمدا کردم بعدا پشیمون شدم و روم حساس بشه. چون همیشه از خودم میپرسه که چند تا از یه چی ...

نه بگو ببخشید عجله داشتم بد شمردم

حساس هم نمیشه

روزی ۵۰۰ تا مشتری میاد دم سوپری

پولش حساب کن حق رو باید ادا کنی

اگر حس میکنی کوتاهی کردی توبه بکن

ولی حق رو باید ادا کنی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد