2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 79 پست
اون احتمالا قارچه شوهرمنم میزنه چن روز پشت سرهم بری حموم میره

نه قارچ نیست پماد کلوتریمازول استفاده کردم برطرف نشد رفتم داروخانه دکتر گفت قارچ بود با این پماد رفع میشد بعدش قارچ خارش داره مال من خارش نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزیزم چجوریه ؟چن خریدی؟منم تبلیغشودیدم ولی باور نکردم اثر داره فعلا؟

فعلارکه نه من خود قارچه نه قهوه والا کسی که به من فروخت خودش بیماری داشته خوب شده حالا هم پماد به هم داده هم قارچ فعلا که فرقی نکردم تا بینم ولی کلی مطلب تو گروهش هست فردا لینکشو میگذارم هر ۲۰۰ گرم ۱۸۰ تومن میشه 

همه چی درست میشه 
من دارم قارچ گانودرما میخورم یک ماه خوب بشم خبرتون میکنم

گانودرما رو من تو تل گرام پیگیری کردم مشاورش بهم جواب درستو حسابی نداد..شما چجوری تهیش کردین؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
اینو میزنم میگ موجود نیس

تلت باید اصلی باشه تا بیاره

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
فعلارکه نه من خود قارچه نه قهوه والا کسی که به من فروخت خودش بیماری داشته خوب شده حالا هم پماد به هم ...

تورو خدا نخرید این قارچ کلاهبرداریه نخرید و استفاده نکنید بدتر میشید

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
فعلارکه نه من خود قارچه نه قهوه والا کسی که به من فروخت خودش بیماری داشته خوب شده حالا هم پماد به هم ...

دستت درد نکنه عزیزم حتما بمنم خبر بده انشاالله ک بهبود پیدا کنی

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
تورو خدا نخرید این قارچ کلاهبرداریه نخرید و استفاده نکنید بدتر میشید

من خود قارچو خریدم نه قهوشو اینقدر درگیر بیماری شدم خسته شدم دیگه بچه ها بگذارید من اگه خوب شدم بهتون میگم که بخرید من هنوز جواب ندیدم 

همه چی درست میشه 
ایشالا جواب بگیری

توکل بخدا انشالله شما خوب بشی و نجات پیدا کنی من دیگ دارم کلافه میشم

من خود قارچو خریدم نه قهوشو اینقدر درگیر بیماری شدم خسته شدم دیگه بچه ها بگذارید من اگه خوب شدم بهتو ...

انشااالله ک میبینی میای و بهمون خبرای خوب میدی

من خود قارچو خریدم نه قهوشو اینقدر درگیر بیماری شدم خسته شدم دیگه بچه ها بگذارید من اگه خوب شدم بهتو ...

شما ک گروه پسو رو دارید میدونید ک کلاهبرداریه چرا میخواین استفاده کنین

شما ک گروه پسو رو دارید میدونید ک کلاهبرداریه چرا میخواین استفاده کنین

از کجا میگی من تموم بدنم درگیره دیگه خسته شدم همه راهها را رفتم خوب نشدم این تیر اخر زدم ببینم چی میشه کی گفته بده یعنی خوب نمیشم 😢

همه چی درست میشه