2777
2789
عنوان

پسوریازیس

1785 بازدید | 79 پست

اینجا کسی پسوریازیس داشته ک درمان شده الان؟یا کسی تو دوروبریاش داشتن؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرم داره دیگه نمیدونم ب ماهاام برسه یا نه

درمان نداره کنترل میشه

یه بیماریه وحشیه پدرمونو دراورده نکبت

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
دوستم داشت يه بيماري ارثيه درمان نداره كنترل ميشه

شما میدونین ک چطوری کنترلش کردن؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
شما میدونین ک چطوری کنترلش کردن؟

قرص ميخورد و پماد ميزد

متاسفانه اسمشونو يادم نمياد

ولي پزشك تحويز كرده بود

مال اون روو پاش بود

اگه رو سر باشه درمانش جور ديگس

منتظرم تا جوراباي پارم مُد شن😏عضو جديدم جورابامم سوراخه چيه مگه!!!! وَبا كه ندارم مهربون باشين باو🧦
من مادرم داره دیگه نمیدونم ب ماهاام برسه یا نه درمان نداره کنترل میشه یه بیماریه وحشیه پدرمونو درا ...

منم دارم خیلی بده کلی دکتر رفتم تاثیر نداشته.نمیدونم چطوری کنترلش کنم..

چند درصد درگیره بدنتون

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

تو گروه پسو هستین؟

فقط همین قد بگم ریده تو زندگیم....مامانم داشت منم دارم ولی خیلی شدتش از مال مامانم کمه . کف پاهام هست فکرشو بکن؟؟؟؟؟خیلی عذاب اوره درست هم نمیشه پشت سرم هست با پماد درست میشه و استفاده نکنم مدت زیاد میاد ولی کف پام اصلن درست نشد باهیچ دکتر دارویی

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
چند درصد درگیره بدنتون

ی لکه گرد پشتم ویکی هم پیشونیم زیاد مشخص نیس ولی پوسته میده ک هیچوق نمیره ولی جاهای دیگ هرازگاهی میزنه و خودبخود میره.پوست سرمم بعضی وقتا تشدید میشه خیلی اذیتم میکنه

فقط همین قد بگم ریده تو زندگیم....مامانم داشت منم دارم ولی خیلی شدتش از مال مامانم کمه . کف پاهام هس ...

چطوریه ؟؟ 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت