2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 79 پست
وایزمنم خیلی درگیر شدم بیچارم کرده ولی دارم باهاش میجنگم

نمیدونم این چ بیماریه دیگع

این دکترا ادعاشون میشه سرطانو درمان میکنن خب اینکه چیزی نیس در مقابل ارگانای داخلی بدن

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
والا چنبار رفتم دکتر هیچی بهم نمیگن فقط برا سرم شامپو کتوکونازول داده برا پوستمم کلوبتازول ولی تاثیر ...

نه اینا بچه بازیه برو دکتر خوب کرم ترکیبی اینامیده یا ازمایش خون مینویسه ببینه کلیه وکبدت مشکل ندارن بعضی مواقع یه چیزای خاصی این بیماری و تحریک میکنه مثل کبد چرب عفونت ..

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من۹۰درصد درگیره

دکترا هیچی بهم نمیگن ک چقد درگیرم از چی اومده چرا اینطوری شده؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
میشه لینکشو بدی؟

فقط از ۱۲شب تا۷صب خاموشی میزنن تو این ساعات پی ام نده ک اخطار میگیری

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
دکترا هیچی بهم نمیگن ک چقد درگیرم از چی اومده چرا اینطوری شده؟

ارثیه و تو بدن هست با یه حساسیت یا استرس شدید شروع ب کار میکنه

نه اینا بچه بازیه برو دکتر خوب کرم ترکیبی اینامیده یا ازمایش خون مینویسه ببینه کلیه وکبدت مشکل ندارن ...

ی دکتر بهم معرفی کردن تو شهرستان میگن دکتر خوبیه منتظرم دوسه هفته دیگ برم پیشش

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
بمیرم برات.منم الان۸سال درگیرم ولی تازگیا سرم بیشتر شده و خیلی اذیتم میکنه..

خدا شفامون بده منم والا دیگه به دکترا امیدی ندارم یه چند تا ترکیبی داده بود دفعه قبل تموم شد دیگه دستم نمیره بخرم چون اثر چندانی نداشت پول قلمبه هم ندارم باز متخصص درست وحسابی برم امید هم ندارم بهشون فقط اینبار دیگه از خدا میخوام یاشفا بده یا حداقل خیلی کمش کنه دیگه واقعا درموندم

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
منم دوتا نقطه دارم رو پوستم یه ماهی میشه که اومده ولی خارش نداره خشک بشه یکم میخاره پوسته پوسته هم م ...

اون احتمالا قارچه شوهرمنم میزنه چن روز پشت سرهم بری حموم میره

خدا شفامون بده منم والا دیگه به دکترا امیدی ندارم یه چند تا ترکیبی داده بود دفعه قبل تموم شد دیگه دس ...

مال شما چن درصده؟