2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 79 پست
منم دارم خیلی بده کلی دکتر رفتم تاثیر نداشته.نمیدونم چطوری کنترلش کنم..

تحمل کن و سعی کن شاد زندگی کنی یه مدت اوج میگیره و میره کجای بدنت هست و تا چه حد؟؟؟

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی لکه گرد پشتم ویکی هم پیشونیم زیاد مشخص نیس ولی پوسته میده ک هیچوق نمیره ولی جاهای دیگ هرازگاهی میز ...

مامان من۹۰درصد درگیره

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
چ گروهی؟

گروه علمی پزشکی صدفک مخصوص بیمارای پسوریازیسیه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
گلم منم دارم میدونی باید پرهیز غذایی هم داشته باشی مرتب چرب کنی بدنت رو

والا چنبار رفتم دکتر هیچی بهم نمیگن فقط برا سرم شامپو کتوکونازول داده برا پوستمم کلوبتازول ولی تاثیر نداره

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
چطوریه ؟؟ 

اصلن شبیه زخم وحال بهم زن نیست فقط اینو بگم شدید خارش میگیره شبا وخشک میشه وهنگام خارش پوسته میده بعضی وقتا انقد میخارونم که زخم میشه 

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
کجاهس؟؟

تلگرام

اصلن شبیه زخم وحال بهم زن نیست فقط اینو بگم شدید خارش میگیره شبا وخشک میشه وهنگام خارش پوسته میده بع ...

سفید سفیدک نمیزنه؟ 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
اصلن شبیه زخم وحال بهم زن نیست فقط اینو بگم شدید خارش میگیره شبا وخشک میشه وهنگام خارش پوسته میده بع ...

بمیرم برات.منم الان۸سال درگیرم ولی تازگیا سرم بیشتر شده و خیلی اذیتم میکنه..

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷