2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 79 پست
از کجا میگی من تموم بدنم درگیره دیگه خسته شدم همه راهها را رفتم خوب نشدم این تیر اخر زدم ببینم چی می ...

ب خدا همه میگن کلاهبرداریه خود ادمینای گروه کلمه گانودرمارو ممنوع کردن

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوشم کلاهبرداریه؟؟ من برا خواهرم گرفتم برا درمان پیسی

کلا هرچی ب این اسمه کلاهبرداریه مطمئن باشین

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
گروه علمی پزشکی صدفک مخصوص بیمارای پسوریازیسیه

عزیزم لینک گروهشون رو به من میدی 

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

کیم کارداشیان داره🙄

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
روزی یک لیوان شاه توت قشنگ کنترلش می کنه الانم که فصلشه امتحان کن معجزه اش رو ببین

واقعا؟؟شما تاثیرش رو رو کسی دیدین؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
الان فقط کف پامه پشت سرم بود که اون با پمادخوب شده فعلا

سلام

منم کف پاهام هست و ناخنهام که ی شکلی شده 

پماد دایوبت بزنم بهتر میشه ولی قطع کنم باز شروع میشه

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
از کجا میگی من تموم بدنم درگیره دیگه خسته شدم همه راهها را رفتم خوب نشدم این تیر اخر زدم ببینم چی می ...

من 18 ساله درگیرم. آخرش رفتم طب سنتی. خوب شده بودم. ولی نمیدونم چیکار کردم که برگشت. الان گانودرما میخورم. ارتریتم بهتره. فقط یه ماهه خوردم. بنظرم خوب باشه و جواب میده. 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بله خیلیخوب بود . ولی ادامه ندادن . چون گفتن بعد از یه مدت اثرش کم شده بوده . برای یک سالشون فریز می کردن . گفتن برام سخت بودهیخ زده و بوی فریزر می داده از خوردنشم خسته شده بودم . ولی واقعا اثر داشت

فقط همین قد بگم ریده تو زندگیم....مامانم داشت منم دارم ولی خیلی شدتش از مال مامانم کمه . کف پاهام هس ...

قارچ معجزه گر گانودرما در ترکیبات قهوه های دکتر بیز موجود است و در درمان بیماریهای مختلف بسیار موثر است (کبد چرب _ دیابت _ تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _ ام اس _ سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی (پیسی - پسوریازیس و ....) برای سفارش قهوه های گانودرما با ما تماس بگیرید. 09113759200 

بله عزیزم. دوست خودم داره و در حال استفاده قهوه ست. تأثیرش فوق العاده بوده. بیمار داشتم که بعد از 4 ماه کاملا خوب شده.

قارچ معجزه گر گانودرما در ترکیبات قهوه های دکتر بیز موجود است و در درمان بیماریهای مختلف بسیار موثر است (کبد چرب _ دیابت _ تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _ ام اس _ سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی (پیسی - پسوریازیس و ....) برای سفارش قهوه های گانودرما با ما تماس بگیرید. 09113759200 

من 18 ساله درگیرم. آخرش رفتم طب سنتی. خوب شده بودم. ولی نمیدونم چیکار کردم که برگشت. الان گانودرما م ...

صد در صد جواب میده دوست عزیزم.