2777
2789
سلام دوستای عزیزم.من که دار م دیوونه میشم وزنم همینطور رفت بالا و الان دوباره برگشتم سر خونه اولم.آفرین شبنم جون که 69 شدی عالیهههههههههههههههه.ترو خدا بهم دلداری بدید نمیدونم چرا وزنم داره میره بالاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اینم کالری های 90.4.27 من(دیگه مرتب میام اگه این سایت بازی در نیاره!!!)
ص:10 گ گز=50
ن:باقالی پلو+1 تیکه مرغ+ته دیگ=700
م.و:1 نسکافه+20 گ گز=200
ش:45 گ نون+3 ق خوراک گوشت و تخم مرغ+2 ق لوبیا پلو +2ق ماست=300
جمعا میشه 1250 کالری

دوست جونا کمککککککککککککککککک من میخوام دوباره وزن کم کنم............................

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان
خوشحالم که سایت درست شده ولی ناراحتم چون من اصلا وزن کم نمی کنم همون 66 کیلو موندم
کمکککککککککککککککک آخه من با وجود دخترم فعالیت ورزشی ندارم وکمتر از این هم که می خورم حالم بد میشه
راستی شبنم جون داریم به ماه رمضون نزدیک میشیم چطوری باید کالری ها رو تنظیم کنیم که از روزه گرفتن در جهت لاغری استفاده کنیم؟
تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش
سلام دوستای گلم . خوبیییییییییییییییییییییییییییییییید؟
شبنم جون خوشحالم که تونستی خوب کم کنی . منم خیلی خوب کم کردم . تهران که بودم همه تعجب کرده بودند و جاریهام هی می پرسیدند چه کار کردی اینقدر خوب کم کردی . منم کلی ذوق کردم .
از امروز هم به مدت سه روز می خوام رژیم آب میوه بگیرم که هم واسه پاکسازی بدن خوبه و هم لاغری و بعدشم رژیم دو هفته ای که اگه خدا بخواد و بتونم چهارکیلو کم کنم دوباره همون رژیم کالری رو ادامه می دم تا رو فرم بمونم .
فعلا"‌که واسه صبحونه فقط آب طالبی می خورم و بعدشم آب هویج و سیب . غروب هم یه سوپ ساده و مقوی .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
آفرین فرناز جون....منم دوباره جدیه جدی شروع کردم
اینم کالری های 90.4.28
صبحانه نخوردم
م.و:10 گ گز+1 خیار=65
ن:لوبیا پلو+2 ق ماست=450
م.و:10 گ گز+1.5 ل پاپ کرن=200
ش: 7 ق برنج+2 ق خورش هندی+ته دیگ=450
جمعا میشه 1165 کالری
بچه ها من از رژیم کرمانی یاد گرفتم برا کاهش وزن وزنتون رو در 20 ضرب کنین و در روز همون قدر کالری باید بخورین یا اگه بیشتر خوردین با پیاده روی از بین ببرینش . مثلا اگه 80 کیلو هستین باید رژیم 1600 کالری داشته باشین و اگه از 80 شدین 70 باید رژیم تون رو تا 1400 کالری کاهش بدین و واسه تثبیت وزن باید *30 کنین .
سلام دوستای گلم . من عضو این سایت http://www.irancalorie.com/شدم . خیلی عالیه و آدم کلی روحیه می گیره . خصوصا"‌مقالاتش که واقعا"‌عالیه توصیه می کنم شما هم عضوش شید اونجا بهتر می تونیم با هم در ارتباط باشیم .
ساناز جون به نکته خیلی جالبی اشاره کردی دستت در نکنه . چون من خودم تاحالا فکر می کردم که باید ضربدر 30 بشه و امروز که عضو این سایت شدم فهمیدم می تونم 1600 کالری کم کنم و اگه 1100 کالری بخورم تازه می تونم نیم کیلو تو هفته کم کنم . می دیدم که چقدر کند وزن کم می کنم فکر می کردم مشکل از رژیم کالریه نگو که محاسبات من اشتباه بوده . بازم ممنون.
بچه ها من از فردا با رژیم 1100 کالری شروع می کنم +ورزش
سلام بچه ها من لیستو کمی پاک کردم هرکس خواست بیاد اسمشو بزاره
قرناز جون منم رفتم تو اون سایت باید روزی 1200 کالری داشته باشم تا هفته ای 500 گرم کم کنم از امروز دوباره شروع میکنم
شما هم بیایید وزن امروزتون رو بنویسید و شروع کنید

نام.............. قد .........وزن1........7/3...... 21 /3........28/3..........1/5 ......................وزن هدف

1 -شبنم........170........ 76...........73........71.6.........71.............69...........................63

2 -زیبا ......... 170......... 81.........79.6.......79.4..........؟..............؟.............................69

3 -افسون...... 158.........64 ........60.5.........؟............؟..............?..............................55

4 -فرناز.........166.........85........82.6.........81..........83............. ?..............................75

5-مهرو.........158....................................61..........59.............?..............................55

6-الناز........168..................................................72..............؟..............................60