البته شاید نتونم هر روز بیام و کالری هام رو گزارش بدم (آخه یه نی نی کوچمولو دارم) ولی یه دفتر واسه خودم درست کرده م و از امروز صبح شروع کردم به نوشتن. امیدوارم به کمک شما دوستای خوب بتونم به وزن دلخواهم برسم
سلام دوستای گلم . خوبیییییییییییییید؟ دوستای جدید هم خوش اومدید امیدوارم همگی موفق باشیم . منکه واقعا"راضیم چون احساس می کنم کلی لاغر شدم و هر کی هم منو می بینه می گه کلی لاغر شدم و همش رو مدیون دوستای خوبم هستم که به هم انرژی و انگیزه می دیم وگرنه من تا حالا اندازه موهای سرم رژیم گرفتم و هر بار هم بیشتر از یک روز نتونستم رعایت کنم . کالری های دیروز من : صبح : نان 30 گرم +10 گرم کره +3 ق غ مربا=200 ناهار =رون مرغ +20 گرم نون سوخاری رژیمی =300 شام = یه پیش دستی حلیم بادمجون+20 گرم نون س ر=400 م و =3 میوه +4 بیسکوئیت =300 1200 کالری بچه ها نون سوخاری رژیمی رو توصیه می کنیم بگیرید و بخورید کل بسته اش 400 کالریه و من حدود چهار روز نگهش می دارم البته اگه بخوام هم صبح و هم ظهر و شب بخورم هم خیلی سیر می کنه و هم کم کالریه .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام بچه ها خوفید؟ مهرو جون خوش اومدی آفرین فکر کنم حسابی وزن کم کنی چون اراده داری موفق باشی زیبا جون منم گیر کردم رو 73 دیشب هم لجم گرفت زیادی خوردم شرمنده:( کالری های دیروز ص :3 عدد ساقه طلایی+یک لیوان چای(75) دو عدد زردالو+یک پرتقال+گوجه سبز(200) ن :8 قاشق لوبیا پلو+یک کاسه ماست(400) ش :2 عدد تخم مرغ +40 گرم نون(250) شیرینی(100) نون+پنیر+گردو فکر کنم 300 تا شد 1400 تا ورزش هم نکردم ولی خیلی کار خونه کردم