2789
سلام دوستهای با اراده صبحتون به خیر
کالری های دیروز:
ص : 3 عدد ساقه طلایی+یک لیوان شیر(200)
م.و :یییییک برش آناناس+2 عدد زردآلو(100)
ن :8 قاشق عدس پلو+یک کاسه ماست(400)
م.و :گوجه سبز+زردالو(100)
ش :یک لیوان عدسی+60 گرم نون(350)
1150 کالری:))
30 min هم پیاده روی کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای عزیزم

اینم کالری های 90/03/10

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
میان وعده : 1 لیوان یک بار مصرف شربت + ا عدد شلیل + 2 عدد شرینی خشک + یک عدد موز= 500
شام : 5/1 کفگیر باقالی پلو + 50 گرم گوشت + 1 لیوان نوشابه = 625
جمعاً : 1250کالری
سلام دوستای گلم . خوبییییییییییییییییید؟
بچه ها خیلی جالبه من امروز خودم و کشیدم و دیدم 2 گرم اضافه کردم . فکرمی کنم واسه زمان تخمک گذاری باشه یا من کلا"‌قاط زدم و هیچ ربطی نداره می دونم درجه حرارت بدن زیاد میشه اما به وزن هم ربطی داره یا نه ؟
بچه ها مولتی ویتامین یادتون نره . چون بدن وقتی ویتامینش کم می شه در مقابل کاهش وزن مقاومت می کنه . سعی کنید از این به بعد نمک کمتر بخورید و آب فراوون وسبزیجات زیاد چون تابستونه و تعرق زیاده .
و اما کالری های دیروز من :
صبحونه :چند برش نون رژیمی +10 گرم کره +3 ق مربا =250
ناهار :یه پیش دستی گوشت کوبیده (آبگوشت )+45 گرم نون =500(مقدار چربی اش خیلی کم بود )
شام :100 گرم کوکو +سه برش نون رژیمی =250
3 میوه +4 بیسکوئیت+4 خرما=400
نیم ساعت هم ایروبیک کارکردم.
آفرین زیبا جون مهم اراده است . شاید سایز کم می کنی رو سایزت دقت کن . من بیشتر از اینکه وزن کم کنم سایز کم کردم .
مهروجون تا اونجایی که من می دونم سبزیجات پخار پز کالری خیلی خیلی کمی دارند پس با خیال راحت بخور .همچنین بسیار مفید برای دستگاه گوارش .منم خیلی خیلی دوست دارم و بعضی وقتها میانوعده م یخورم .
آمیتیس جون نون رژیمی ام مارکش کروجه . البته من شمال هستم و فکر می کنم کارخونه اش همینجا باشه . اگه گیر آوردی حتما" بخور چون خیلی آدمو سیر می کنه.
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
بچه ها چای سبز فشار رو پایین می اندازه . من دیروز یه لیوان خوردم و حالم بشدت بد شد . البته قبلا"‌اینجوری نمیشدم . فکر کنم خیلی ضعیف شدم .باید برم دکتر .
سلااام دوس جونا :)

مرسی فرناز جون، منم خیلیییییی سبزیجات بخارپز دوس دارم، پس باخیال راحت میخورم ...

فقط یه سوالی : وقتی ناهار خورشتیه، چجوری کالریشو حساب کنم؟ مثلا 3 قاشق قیمه بادمجون چند کالری داره؟؟؟؟
سلام مهرو جون غذای خورشتی اگه با روغن درست کردی هر قاشق 50 کالری داره البته فکر میکنم
فرناز جون تو کتاب کرمانی نوشته بعد از کم کردن 5-6 کیلو از وزنتون شروع به خوردن مولتی ویتامین کنید من هنوز نخوردم
میخوام وقتی 70 شدم شروع کنم
اینم برنامه امروز من:

ص: 2کف دست نون+ 1قوطی کبریت پنیر+خیار+یک گردو = 212
م و: شیر+2ساقه طلایی+سیب = 270
ن: 3 ق غ قیمه بادمجان+ 7 ق غ برنج+ 4 ق ماست + ته دیگ = 515
م و: چای تلخ+ 2ساقه طلایی+ خرما+ خیار+2 آلو= 150
ش: 1 سوسیس+ نصف نیمرو+ سالاد+ یک کف دست نون+ یک استکان نوشابه= 488

جمعا= 1625 !!!!!! (چقده زیاد میشه ایناااا، من همش فکر میکنم کمتر خورده ام !!!!! گریییییییییییهههههههههه :((((((
نیم ساعت پیاده روی
دوستای عزیزم سلام.

دیشب یه پیراهن کوتاه جذب داشتم آخرین باری که پوشیدم اصلا بهم نمیومد چون چاق بودم

دیشب تنم کردم مامانم گفت تو این لباس معلومه که لاغر شدی ولی احساس می کنم وزن کم نکردم .

البته خودمو نکشیدم و حدس می زنم

اینم کالری های 90/03/11

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
ناهار : 1 کفگیر برنج + 4 قاشق خورشت قیمه = 500
میان وعده : 1 فنجان شیر + 2 برش کیک = 250
شام : یک تکه کوکو + 60 گرم نان + سالاد = 350
جمعاً : 1225کالری
سلام دوستان دیروز خیلی زیاده روی کردم فکر نمیکردم اینقدر شده باشه:((
کالری های دیروز من:
ص :یک لیوان شیر+3 عدد ساقه طلایی(200)
ن :100 گرم مرغ+40 گرم نون(300)
ش :نصف سیخ کوبیده+5 قاشق الویه+30 کرم نون(1000)
دلمه(200)
1700 کالری واااااااااااااااای
30 min پیاده روی
سلام به دوستای با اراده خودم .
افسون جون خیلی خوشحالم عزیزم . منم بیشتر سایز کم کردم تا وزن . البته من چون با دمبل خیلی کار می کنم طبیعیه .
شبنم جون کالری سالاد الویه رو زیاد نگرفتی هر قاشق مگه 150تا نیست ؟
دلمه ات 100 گرم بود گلم ؟
مهرو جون باید سعی کنی نوشابه رو همچنین سوسیس رو فعلا"‌واسه یه ماه نخوری چون خیلی خیلی کالری داره علاوه بر اون خیلی چاق کننده است .
کالری های دیروز من :
صبحونه :نون +کره +3 ق غ مربا=250
ناهار :یه کفگیر و نیم دمپختک =400
شام =100 گرم دلمه +30 گرم نون +نون رژیمی =400
م و=4 بیسکوییت ساقه طلایی +3 میوه +ماست +2 خرما=450
1500 +30 دقیقه ایروبیک
دیروز منم متاسفانه خیلی پرخوری کردم البته بیشترش عصبی بود .
سلام دوستان امیدوارم تعطیلات به همه خوش بگذره اگه موافق باشید وزن ها رو شنبه بعدی (21 خرداد)اعلام کنیم

فرناز جون 5تا 150 تا=750 نصف کوبیده 150+75 تا هم نون دیگه 975 میشه تازه بعدش یادم افتاد نوشابه هم خورده بودم

صبحش خودم رو کشیده بودم 72.200 بودم ولی فرداش شدم 73 هه هه ولی دیگه تکرار نمیشه اینم حواسم نبود فکر

نمیکردم الویه اینهمه کالری داشته باشه وگرنه نمیخوردم
سلام دوستای گلم . می بینم که همگی رفتید تعطیلاتو اینجاهم جز من و شبنم جون کسی نیست . امیدورام خوش بگذره .
شبنم جون من امروز صبح خودمو کشیدم و خدارو شکر یک کیلو کم کردم . باشه عزیزم پس اگه قراره هفته دیگه اعلام بشه منم هفته دیگه می ذارم تو جدول .
الویه خیلی کالریش بالاست . من همیشه بدون سس می خورم با روغن زیتون بعدشم خیلی هوس کنم یه نصفه قاشق هم با سس می خورم .
کالری های دیروز من :
صبح :نون رژیمی +کره +مربا=300
ناهار =1 کفگیر برنج +یه تیکه متوسط ماهی کباب =400
شام =یه لیوان ماکارونی +یک چهارم ساندویج همبرگر +نصفه لیوان نوشابه = 500
سه واحد میوه +3 بیسکوئیت ساقه طلائی =300
کلا" 1500 کالری 30 دقیقه هم ایروبیک
من تصمیم گرفتم هر روز صبح برم پیاده روی و عصر ها هم یا ایروبیک یا شنا برم . می خوام سرعت لاغر شدنم زیاد بشه چون تو این یک ماه دوسه تا عروسی داریم .