سلام دوستان .خوبییییییییییید؟ کالری دیروز من : صبحانه :30گرم نون +25 گرم پنیر +2قاشق م خ عسل +چای تلخ =170 کالری ناهار = یه سیخ جوجه کباب +45 گرم نان =300 شام = یه پیاله املت +40 گرم نان =کالری املت رو دقیق نمی دونم اما 300 در نظر گرفتم کلا"400 کالری میان وعده : چهارتا برش نازک سیب زمینی پخته +سه تا لقمه نون و تخم مرغ آب پز =150 کالری یه لیوان توت فرنگی +3 بیسکوئیت ساقه طلائی +یه لیوان شیر + 2 تا خرما =300 کالری کلا"1400 یه مقدار هم به خاطر هله هوله ای که خوردم اضافه کردم . بیست دقیقه هم ایروبیک با دمبل +صدتا درازو نشست
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
بچه ها من خیلی اعصابم خراب شده دو شب شام مهمون بودم و با وجود اینکه از حد خودم کالری بیشتر نخوردم ولی وزنم رفته بالا.امشبم عروسی دعوتم،خیلییییییییییییییییی عصبانیم
سلام دوستای عزیزم . خوبیییییییییییییییییییییییید؟ زیبا جون ناراحت نباش عزیزم . این چندروز هم بالاخره می گذره و شما سعی کن از روزهای دیگه که روزهای عادی اته کمتر بخوری و اگه ورزش کنی مطمئن باش به سرعت کم می کنی . راستش منم قول داده بودم که خودم و وزن نکنم چون منم مثل شما عاشق وزن کردم یعنی یه جور اعتیاده و خدارو شکر یه کیلو کم شده بودم اما باور کن همش معجزه ورزش به همراه رژیمه . در ضمن شما تو عروسی یا مهمونی سعی کن برنج کمتر بخوری و بیشتر مرغ یا گوشت رو بخوری . باور کن بعضی وقتها من چشمم شدیدا"به برنجه اما فقط یه قاشق می خورم اوائل برام خیلی سخت بود اما یه مدت که جلوی خودت رو بگیری خیلی خیلی واست نخوردن راحت می شه . فقط کافیه چند روز امتحان کنی . دختر خوب جون نیازی به دعوت نامه نیست عزیزم .(البته با اجازه شبنم جون ) شبنم جون خوبی چه خبرا حال گل پسرت چه طوره ؟ راستی نتیجه مسابقه چی شد ؟ ممنون که به وبم سر می زنی عزیزم اون عکس من نیست عکس خواهرمه ولی منو خواهرم خیلی شبیه به هم هستیم و یه سایز حالا دوباره تو وبم عکس جدیدم رو می ذارم .
و اما برنامه من واسه دیروز اولش که صبح زود با همسری رفتیم پیاده روی دم ساحل که هم توش پیاده روی بود هم دویدن آهسته و هم صخره نوری خیلی خیلی خیلی عالی بود . یه ساعتی طول کشید و علارغم اینکه فکر می کردم عرق نکردم اما تمام لباسم خیس شده بود باور کنید بچه ها من کلی سایز کم کردم . بازم بهتون می گم ورزش رو فراموش نکنید چون واقعا" تاثیر داره آخه حیفه شما که دارید این همه به خودتون محرومیت می دید با ورزش سریعتر به خواسته تون می رسید . ص:30گرم پنیر +30گرم نون +خیار و گوجه =150 ن = 30 گرم نون +یه سیخ کباب کوبیده +نصف لیوان دوغ =300 ش= 30 گرم نون + 100 گرم هندونه +30 گرم پنیر =200 میان وعده :دوتا بیسکوئیت ساقه طلائی +200 گرم هندونه +100 گرم خربزه +یه کاسه آش + سه چهار لقمه برنج تقریبا"( چون داشتم دیگه می مردم البته همه رو یه جا نخوردم ها)=500 من چون دیروز یه مقدار کم و زیاد خوردم کل کالری ها رو 1400 در نظر گرفتم .