2789
آمیتیس جون تو رژیم کالری خیلی چیزها هست که آزاده و می تونی بخوری مثل هویچ خانم که شبنم جون گفت واقعا" عالیه . یا سبزیجات پخته کالری کمی دارند و فوق العاده سیر کننده است . می شه برنامه غذایی یه روزت رو بذاری . باور کن اگر اصولی و درست پیش بری اصلا"‌گرسنه نمی شی من فکر نکنم شکمو تر از من تو دنیا باشه اما خدارو شکر تو این چهار روز خیلی خوب پیش رفتم و اصلا"‌هم احساس گرسنگی نمی کنم . حتما"‌عصرونه بیسکوئیت ساقه طلائی بخورهر دونه اش 25 تا کالری داره یعنی اگه چهار تا بخوری با یه لیوان شیر تا شب توپ توپی . من بعضی وقتها هم اصلا"‌میلی به شام ندارم اما برای اینکه صبح خیلی گرسنه نباشم شام می خورم .
شبنم جون من رفتم و رای دادم ایشاا.. که برنده بشی.
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
نام.................... قد ................وزن1.............. وزن1خرداد ................... وزن هدف(اولیه)
1 -شبنم.. ...............170................. 76..................؟...............................68
2 -زیبا ................... 170................. 81..................؟...............................69
3 -النا ................... 168 .................78...................؟................................
4 -افسون............... 158.................64 ...................؟..............................55
5 -مرجان.................168.................88...................؟................................
6 -خدیجه................157.................78....................؟...............................
7 -فرناز..................166.................84....................؟................................ 75
8 -آمیتیس..............165.................81.................. ..؟................................65
9- ژرفا..................160.................72....................؟
10-حنانه...............156..................60....................؟
11-پریا.................160...................64..................؟.................................60
12- بهار................159...................65.4...............؟.................................59
13-فرزانه.............156...................63..................؟...................................
14-حدیثه.............162..................67...................؟..................................68
15-نلی..............161....................66..................؟.................................60
من دلم می خواد هشت تا نه کیلو کم کنم . البته چون استخونبندی ام درشته تو لاغرترین شکلم هم بالای هفتادم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نام.................... قد ................وزن1.............. وزن1خرداد ................... وزن هدف(اولیه)
1 -شبنم.. ...............170................. 76..................؟..............................68
2 -زیبا ................... 170................. 81..................؟..............................69
3 -النا ................... 168 .................78..................؟................................
4 -افسون............... 158.................64 ..................؟..............................55
5 -مرجان.................168.................88..................؟................................
6 -خدیجه................157.................78...................؟...............................
7 -فرناز..................166.................84...................؟.............................. 75
8 -آمیتیس..............165.................81................. ..؟..............................65
9- ژرفا...................160.................72...................؟..............................
10-حنانه................156..................60..................؟.............................
11-پریا..................160...................64.................؟...............................60
12- بهار................159...................65.4...............؟...............................59
13-فرزانه..............156...................63..................؟................................
14-حدیثه..............162..................67...................؟...............................68
15-نلی................161....................66.................؟...............................60
16-سمی.............160..................70.30...............؟...............................
سلام منم هستم این کالری ها رو از کجا باید پیدا کنم سخت نباشه ها حوصله ندارم زیاد بگردم نمیشه من بگم چیا میخورم یکی کالریهاشو واسم حساب کن بی زخمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ثواب داره ها
بعدم من نمیدونم چند کالری بخورم خوب کم میشم راهنمایی کنید
من 178 قدم 83.5 وزنم میخوام بشم 78 وزن
سلام مهشیدی خوبی ؟
کلا"‌5 کیلو می خوای کم کنی می تونی یکماهه این 5 کیلو رو کم کنی اگه با رژیم و ورزش توام باشه سریع به وزن ایده آل می رسی . عزیزم تو حدودا"‌باید 2400 کالری بخوری . حالا اگه هزارتا ازش کم کنی تقریبا"‌هر هفته یک کیلو کم می کنی اگه نیم ساعت ورزش هم بکنی که عالیه .
شبنم جون زحمت کشیده کالری غذاها رو گذاشته خودت دیگه برنامه ریزی کن واسه رژیم 1400 کالری که چه غذاهایی رو دوست داری و چه جوری می خوای برنامه ریزی کنی اگه خواستی من یه برنامه دو هفته ای 1400 کالری دارم .
زیبا جون ببخشید عزیزم . زیبا جون باید بری قسمت پایین نمی دونم یه عددی نوشته تعداد نظرات شما برو اونجا و نظرت رو بده .
بچه ها اونایی که می تونن یو تیوپ رو ببینن این یه ویدئو کلش ده دقیقه است اما خیلی کالری می سوزونه من از تاپیک بچه های مامی سایت گرفتم . http://www.youtube.com/watch?v=2X06Q4a9Vqk