2789
دوست جونا لطفا آب رو بخورید هم برای پوست خوبه هم واسه دستگاه کوارش
شیر هم روزی 1 لیوان بخورید اگه دوست ندارید 1 لیوان ماست
.
.
.
.
بچه ها تند تند هم خودتون رو وزن نکنید اول خرداد میاییم میبینیم چقدر کم کردیم
بچه ها سلام

خسته نباشید . چیکار می کنید با رژیم ؟؟؟؟؟؟

من کالری ها ی دیروزم به شرح زیره دوست جونا

صبحانه : یک لیوان چای + 1 حبه قند = 10
ناهار : 4 قشق لوبیا پلو = 200
میان وعده : یک چهارم پرتقال + 4 عدد بیسکوییت ساقه طلایی = 120
شام : 60 گرم نان + 50 گرم کوکو + سالاد = 350
جمعاً : 680 کالری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها چطورید با رژیماتون؟ من هر روز خودمو وزن میکردم ولی راست میگی شبنم میخوام که دیگه اینکارو نکنم. آخه بی جنبه ام 100 گرو کم میکنم از خوشحالی میپرم هوا و اگه کم نکنم یا یه روز 100 گرم بیشتر باشم اعصابم میریزه به هم و بیشتر باعث پرخوری میشه SmileyCentral.com
پس تا اول خرداد وزن نمیکنم و امیدمو هم از دست نمیدم،ما میتونیم هورااااااااااا SmileyCentral.com
سلام دوستای گلم . خوبیییییییییییییییییید؟
وای من که خیلی خوشحالم چون احساس می کنم یه کمی جمع شدم . حس خیلی خوبی دارم باور کنید تاحالا پیش نیومده بود که اینقدر پایبند باشم اما بودن تو این تاپیک و همراه شدن با شما دوستای خوبم انگیزه خیلی خوبیه امیدوارم همگی به وزن ایده آل برسیم .
افسون جون ممنون که یادآوری کردی راستش دیشب خیلی خسته بودم و سرانگشتی حساب کردم اما تو دفترچه خودم دقیق محاسبه می کنم ضمن اینکه شما هم خیلی زیاد حساب می کنی دوستم زهرا جون محاسبه اش درسته .
افسون جون زیر هزار نخور به خودت صدمه می زنی ها . الان نگاه نکن شاید زیاد افت نکنی اما بعدها هزار مشکل برات پیش می یاد من خودم از لحاظ بدنی خیلی قوی هستم حتی تو دوران بارداری ام پزشکم زیاد مولتی بهم تجویز نمی کرد اما حالا همش احساس ضعف و سرگیجه دارم چون اگه تغذیه ات بد باشه تو دراز مدت خودش رو نشون می ده . شما کلا"‌ده کیلو می خوای کم کنی اگه با یه برنامه ریزی درست بری جلو مطمئن باش تو دوماه و نیم به وزن ایده آل می رسی . البته با ورزش حتما"‌. چون هم برای سلامتی ات خوبه و هم سرعت لاغر شدنت رو بالا می بره .
زهرا جون منم عین تو بودم یعنی همیشه ترازو دستم بود اما تصمیم گرفتم خودم رو نکشم با اینکه مطمئنم تو این چهار روز حداقل نیم کیلو رو کم کردم اما همون 1 خرداد می خوام خودمو بکشم و ایشاا... کلی هم ذوق کنم .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
نام.................... قد ................وزن1.............. وزن1خرداد ................... وزن هدف(اولیه)
1 -شبنم.. ............170................. 76..................؟..............................68
2 -زیبا ................ 170................. 81...................؟..............................69
3 -النا ................ 168 ..................78..................؟.............................
4 -افسون............. 158..................64 .................؟..............................55
5 -مرجان...............168..................88.................؟..............................
6 -خدیجه..............157...................78..................؟..............................
7 -فرناز................166...................84..................؟..............................
8 -آمیتیس.............165..................81..................79..............................65
9- ژرفا..................160..................72..................؟.............................
10-حنانه...............156...................60..................؟............................
11-پریا.................160...................64..................؟.............................60
12- بهار................159..................65.4.................؟............................59
13-فرزانه..............156...................63...................؟.............................
14-حدیثه..............162...................67...................؟............................68
15-نلی................161...................66...................؟............................60