2789
سلام بچه ها

منم اومدم کالری های دیروزمو بگم

صبحانه : یک کف دست نان + یک قاشق پنیر + چای تلخ = 100 کالری
میان وعده : 2لیوان چای + 2 حبه قند = 20 کالری
میان وعده : 2 عدد خیار + 2 عدد ساقه طلایی = حدس میزنم 50 کالری
شام : 9 قاشق برنج + یک کاسه کوچک خورشت قیمه +سالاد = 600

جمعاً : 770کالری . البته من دیروز ناهار نخوردم
سمیه جون من 9 روز گرفتم 3 کیلو کم کردن حالم بد شد ولش کردم 2 کیلو سزیع برگشت با اینکه زیاد هم نخوردم
افسون جون بسکویت ساقه طلایی 1دونش 25 کالری داره وخیار صفر کالری یعنی میانوعده شما 50 کالری بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اونوقتی که من پیش کرمانی میرفتم میگفت اگه گمتر از کالریه تعیین شده بخورید مثلا امروز 800 تا فردا 1200 تا اون 1200 تا رو به صورت اضافه کالری حساب میکنه
پس سعی کنید هر روز تو یک رنج باشه کالریهاتون و هر ماه یا هر هفته کمش کنید
سمیه جون رژیمه کانادایی رو ول کن وکالری رو شروع کن سالمه وبدون ضرر.
شبنم جون من از رو جدول که مواد غذاها رو تک تک داره حساب کردم ولی مثلا با مقدار غذاهایی که کالری شونو آزی جون داده یه ذره متفاوته ، حالا من دسته بالا رو میگیرم که اگرم اشتباه شد ضرر نکنم
من امروز 1 کف دست نون+15 گرم پنیر+3تا بادوم=130 و 10 قاشق برنج+1.5 بادمجون+گوجه+1/3 لیوان ماست=550 و یک بشقاب ماکارونی=700 میدونم ماکارونی زیاد خوردم ولی در عوض هیچ میان وعده ای نخوردم. امروز جمعا شد 1450 کالری
من امروز:
صبحانه: 40 گرم نون+20 گرم پنیر+1 گردو(200)
یک سیب+2تا خرما(120)
ناهار:2تخم مرغ آبپز+60گرم نون+یه کاسه ماست+گوجه فرنگی+خیار(400)
1 لیوان شیر+3تا ساقه طلایی+2 خرما(240)
شام: 60 گرم نون+30 گرم پنیر+سبزی خوردن+1 گردو (300)
کلا 1250
سلام دوستای خوبم . چه خبر از رژیمتون .
امروز که کلا"‌من سرم خیلی شلوغ بود و نتونستم خیلی خوب رژیم و رعایت کنم .
چیزهایی که امروز خوردم :
صبحانه :‌30 grmنون +پنیر 25 گرم+ دو قاشق م خ عسل +چای تلخ =150کالری
قبل از ناهار :‌یک لیوان توت فرنگی =75 کالری
ناهار :‌اندازه یه پیاله خورشت + دوتا بادمجون +45 گرم نون =500 کالری
عصرونه = دوتا خرما+ چای +نصف لیوان توت فرنگی + نصفه پرتقال + 50 گرم باقالی پخته =150کالری
شام =دو عدد دلمه +30 گرم نون =350 کالری آخه یکمی پرخوری هم کردم کلا"‌900 کالری خودم فکر می کردم بیشتر شده اما خدارو شکر زیر هزار شد . راستی امروزنرسیدم ورزش کنم .
بچه ها از ورزش چیزی نمی نویسید اگه می تونید حتی شده واسه نیم ساعت حتما"‌ورزش کنید چون خیلی تاثیر داره .
راستی من می خوام 8 کیلو کم کنم و یه دفترچه یادداشت گرفتم و تا تاریخ 18 تیر رو برای خودم روزهاشو یادداشت کردم + کالری هر روزه که می خورم . اینجوری خیلی انگیزه ام بیشتر می شه . موفق باشید .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
نام.................... قد ................وزن1.............. وزن1خرداد ................... وزن هدف(اولیه)
1 -شبنم.. ...............170................. 76..................؟...............................68
2 -زیبا ................... 170................. 81..................؟...............................69
3 -النا ................... 168 .................78...................؟................................
4 -افسون............... 158.................64 ...................؟..............................55
5 -مرجان.................168.................88...................؟................................
6 -خدیجه................157.................78....................؟...............................
7 -فرناز..................166.................84....................؟................................
8 -آمیتیس..............165.................81.................. ..؟................................65
9- ژرفا..................160.................72....................؟
10-حنانه...............156..................60....................؟
11-پریا.................160...................64..................؟.................................60
12- بهار................159...................65.4...............؟.................................59
13-فرزانه.............156...................63..................؟...................................
14-حدیثه.............162..................67...................؟..................................68
15-نلی..............161....................66..................؟.................................60