2789
راستی زیبا جون یه چیزی یادم اومد تو مدت رژیم یه چیزهایی ممنوعه بهتره که خورده نشه تا نتیجه بهتری بگیری مثلا"‌نون خامه ای وبرنج هم باید یه روز در میون باشه سعی کن روزهای دیگه بیشتر غذاهات آب پز یا کباب باشه تا این چربیهایی که این چندروزه مصرف کردی جایگزین بشه .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام
بچه ها این کالری ها که شما میگین فک کنم کیلو کالری هست نه؟
آخه من یه کیم خوردم روش نوشته 120 کیلو کالری اگه اینجوری که شما میگین کالری باشه پس یعنی یه کیم 120000کلری هست!!!!چوا هر 1000 کالری 1 کیلو کالری است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها جون اینجانب شبنم شکمو..... 3 روز گذشته همه چیز خوردم کیک الویه .... زیاد هم خوردم ولی از فردا(1شنبه) دیگه آدم میشم قول میدم امروز هم یه ترازوی دیجیتالی خریدم ولی از ترسم خودم رو نکشیدم شرمنده
ولی قول میدم از فردا 30 دقیقه ورزش کنم و رزیم رو رعایت کنم به امید پیروزی:)))))))))))
فرناز جونم مرسی کوچولوهای نازت خوبن؟ رای گیری روز 1 شنبه است نمیدونم مثل اینکه اونا نظر بود!!!!
رای گیری یه چیز دیگه است باز هم مرسی دوست با معرفت و خوبم
دختر خوب خوش اومدی صفحه های 1 و2 رو بخون تا کالری ها دستت بیاد و کالری مصرفی
سلام به دوستای خوبم که حسابی دارید تلاش میکنید
فرناز جون ممنون بابت راهنمایی هات.
شبنم جون شما کاملا درست میگی من دیگه تا اول خرداد قول میدم که خودمو وزن نکنم چون فهمیدم که بد موقع خودمو وزن کردم و الا وزنم بالا نرفته
و اما من دیروز چون عروسی رفته بودم و قبلش هم تو یه جای دیگه بودم یه خورده کالریهام زیاد شد فکر کنم 1600 تا!!!
ولی امروز دیگه برگشتم رو روال سابقم:
1.5 کف دست نون +پنیر+چای=150
3تا ساقه طلایی+چای =75
2تا کتلت+2 کف دست نون+3 ق ماست=600
1 شیرینیه خیلی کوچیک خامه ای=100 حدودا
شام هم قراره 2 لیوان سوپ جو بخورم چون حسابی سرما خوردم که میشه 300 کالری و به اندازه ی 30 کالری هم گوجه سبز میخورم جمعا میشه 1300 کالری
سلام کالری های دیروز:
ص: 1 لیوان چای 2 عدد خرما(40)
20 گرم شکلات (100)
ن:1لیوان عدسی+40 گرم نون+یه کاسه ماست(350)
1 موز+4 عدد خرما(250)
لیوان 0.5 شیر (60)
4 قاشق لوبیا پلو(200)
نیم ساعت پیاده روی
1000کالری
سلام خانوما روزتون بخیر

اینم کالری های مصرفی 25/02/90

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
میان وعده : 6 عدد ساقه طلایی = 150
میان وعده : نصف موز + 150 گرم گوجه سبز = 120
شام : یک بشقاب ماکارونی : 700
جمعاً : 1100 کالری
سلام دوستای خوبم .
اینم کالری دیروز من:
ص :‌30 گرم نون +30 گرم پنیر +چای شیرین =210 کالری
ن : یه کفگیر برنچ (البته دو سه قاشق بیشتر )+یه رون مرغ + یه قاشق زرشک =500 کالری
ش: یه برش کوکو سیب زمینی +30 گرم نون =275 کالری
میان وعده : یه نصفه موز +300 گرم هندونه +1پرتقال +4 خرما +4 ساقه طلائی =400
1385 تا می شه اما من 1450 در نظر می گیرم چون یه مقدار هله هوله هم خوردم .
شبنم جون شما که عروسی بودید اما من دیروز و امروز خیلی وسوسه شدم که بخورم . یعنی امروز سر ناهار شانس آوردم که مجبور شدم بلند شم و برم وای اینقدر وسوسه شده بودم بخورم وگرنه باید یه بشقاب میخوردم .
راستش منم از برنامه غذائی ام خیلی راضی نیستم باید دوباره یه مقدار سفت و سخترش کنم .
دیروز هم بیست دقیقه ایروبیک +200 درازو نشت با دمبل + ده دقیقه هم از رو اون ویدئویی که براتون گذاشتم ورزش کردم .
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآفرین فرناز جونم چقدر خوب که هرروز ورزش میکنی
من تفلد بودم از پنجشنبه رفتم که کمک کنم واز 5شنبه فامیلای شوشو هی گفتن بخور بخور منم از خدا خواسته:(
هی خوردم ولی از دیروز دارم رعایت میکنم پیاده روی هم میکنم+کالریهام رو هم کردم 1000 تا میخوام اول خرداد خجالت زده نشم!!!!
بچه ها جوووووووووووووووون 6 روز بیشتر نمونده
آفرین شبنم جون . خیلی خوبه راستش ورزش کلا" خیلی کمک می کنه . امروز متاسفانه ورزش نکردم یه روزهایی که ورزش نمی کنم عذاب وجدان می گیرم .
راستی نظرتون چیه که وزن کشی رو بکنیم هفته ای اینجوری دلگرمی مون بیشتر می شه حتما"‌هم یادمون باشه که ناشتا وزن کشی کنیم و موقع ب ر ی و د مون نباشه .
سلام دوستای خوبم .
اینم کالری دیروز من:
1ص: 40 گرم نون+2قمربا خوری عسل+پنیر(200)
ن :150 گرم مرغ+40 گرم نون (400)
ش : 50 گرم سوسیس+کدو (150)
بستنی+نصف موز+1 عدد خرما (200)
1 لیوان شیر +1 عدد خرما (150)
30 دقیقه پیاده روی
1100 کالری
فرناز جون موافقم وزن کشی هر هفته باشه شنبه 31 ام خوبه؟؟
فکر کنم بعضیا هم باید از لیست حذف بشن
نام.................... قد ................وزن1.............. وزن1خرداد ................... وزن هدف(اولیه)
1 -شبنم.. ...............170................. 76..................؟..............................68
2 -زیبا ................... 170................. 81..................؟..............................69
3 -النا ................... 168 .................78..................؟................................
4 -افسون............... 158.................64 ..................؟..............................55
5 -مرجان.................168.................88..................؟................................
6 -خدیجه................157.................78...................؟...............................
7 -فرناز..................166.................84...................؟.............................. 75
8 -آمیتیس..............165.................81................. ..؟..............................65
9- ژرفا...................160.................72...................؟..............................
10-حنانه................156..................60..................؟.............................
11-پریا..................160...................64.................؟...............................60
12- بهار................159...................65.4...............؟...............................59
13-فرزانه..............156...................63..................؟................................
14-حدیثه..............162..................67...................؟...............................68
15-نلی................161....................66.................؟...............................60
16-سمی.............160..................70.30...............؟...............................