2777
2789
عنوان

قیمت NIPT

111 بازدید | 5 پست

سلام. دوستان کسی میدونه این تفاوت قیمت های وحشتناک بین آزمایشگاه های مختلف برای NIPT جریانشون چیه؟؟؟ یه آزمایشگاه به من قیمت میده 4 ملیون و 500 و یکی دیگه میده 2 ملیون و 600 هر دوشون هم میگن میفرستن آلمان برای انجام تست.
اگه کسی خبر داره لطفا اطلاع بده.

چی هست؟

مطمعن ترین تست غربالگری ژنتیکی. تو هفته 10 الی 13 از بارداری انجام میدن و در واقع DNA جنین رو از توی خون مادر استخراج میکنن و با شمارش تعداد کروموزم ها و چک کردنشون از سلامت جنین مطمین میشن. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمعن ترین تست غربالگری ژنتیکی. تو هفته 10 الی 13 از بارداری انجام میدن و در واقع DNA جنین رو از توی ...

اين همه تفاوت قيمن نبايد باشه ها من بيمارستان صارم تهران دادم ٢١٥٤شد دوستان كه آزمايشگاهاي ديگه داده بودن نهايت ٢٠٠/٣٠٠ كمتر يا بيشتر بود اينم نمونه خارج از كشور ترانسفر شده

اين همه تفاوت قيمن نبايد باشه ها من بيمارستان صارم تهران دادم ٢١٥٤شد دوستان كه آزمايشگاهاي ديگه داده ...

منم همین موضوع برام جالب شده که چرا اینقدر تفاوت قیمته دو بار هم قیمتاشون رو از پذیرش چک کردم و مطمینم ازش. بیشتر حدسم اینه که اونهایی که میگن میفرستن خارج اما قیمتشون تو رنج 2 تومنه واقعا نمیفرستن خارج بلکه میفرستن آزمایشگاه نیلو که تو ایران میگیره اما اونی که تو رنج 4 تومنه احتمالا واقعا میفرسته آلمان.