من بادمجون و کدو رو سرخ میکنم بعد سیر و پیاز رو تفت میدم یه گوجه حلقه میکنم دو طرفش رو کمی سرخ میکنم توی پیاز و سیر میچینم نصف لیوان آب اصافه میکنم درش رو میزا م تا جا بیفته اگه دوست دارید گوشت گوسفند روقبلا بپزید نصف لیوان ابش که موند بجای اب از ابگوشت وخود گوشت به غذا بزنید وگرنه عصاره گوشت هم خوشمزه میشه هم ارزونه هم الان فصلشه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
یه چیز ساده هم اینه که : سیب زمینی رو مکعبی ریز کنی و سرخ کنی و بعد با رب و فلفل تفت بدی اگر فلفل دلمه دوست داری اونم ریز کنی و بعد هم تخم مرغ بزنی و قاطی کنی با هم اگر پنیر پیتزا دلشتی اخرین مرحله پنیر اضافه کنی روش و در بزاری ... نوش جان با لواش تازه میچسبه
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!