2777
2789
عنوان

آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 77 پست

قرمه سبزی  :  پیاز تفت بده گوشت رو اضافه کن تفت بده ادویه بزن  و  سبزی رو جدا تفت بده تا رنگش عوض بشه و بعد قاطی گوشت و پیازکن و اب بریز و لوبیا که از قبل خیس کردی رو بریز و در قابلمه رو بذار تا  بپزه اواسط پخت نمک و لیمو بزن 

اش رشته: پیاز تفت بده و پودر زیره و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزن و سبزی رو اضافه کن و اب بریز حبوبات(نخود لوبیا  عدس)  که از قبل پختی یا خیسوندی رو بریز و در قابلمه رو بذار تا بپزه  یه ساعت اخر رشته رو بریز  و در قابلمه رو بردار و  هم بزن که نسوزه

فسنجون: گردو اسیاب شده رو با اب سرد بذار رو گاز تا بپزه و روغن پس بده وقتی روغن پس داد در قابلمه رو بردار و رب انار و شکر(ذائقه ای) و دارچین و یه پنس نمک بزن اگه گوشت چرخکرده داری که قلقلی کن و بنداز توشون  اگه نه مرغ که از قبل سرخ کردی رو بذار توش و در قابلمه رو بذار تا بپزه و غلیظ بشه

التماس دعا
میشه هویج پلو رو توضیح بدی دستورشو؟؟ خوشمزست؟

آره منکه خیلی دوس دارم مرغو باید بپزی ریش ریش کنی قاطیش زعفرون بزنی بزاری کنار بعد هویج رنده درشت کنی سرخ کنی یه مقداری بزاری کنار بعدم زرشک درست کنی لا به لای پلو بریزی روشم می تونی کره بزاری تا دم بکشه 

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدس رو از قبل خیس میکنی.ی خورده در حدی ک نیم پز بشه میزاری بپزع.بعد با تخم مرغ و ادویه و ی کمی ارد م ...

مرسی ک غذای جدید یادم دادی

واسه ۴نفر اندازه موادشو میگی

عروسی کردم😄

اش ماست . یتیمچه ک همون بادجون و گوجه با سیب زمینی و ربه ..کوفته ..رولت گوشت یا مرغ ..سالاد ماکارونی .

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

سوپ جو: جو پوست کنده رو از قبل خیس کن   پیاز تفت بده نمک فلفل و یه کوچولو زردچوبه بزن و یه مقدار رب بریز و تفت بده  بعد اب بریز و جو رو اضافه کن و بعدش گوشت مرغ ریش شده و هویج خرد شده و جعفری خرد شده رو اضافه کن و بذار بپزه  و گهگاهی سر بهش بزن که ته نگیره جو

کشک و بادمجون:  بادمجون کبابی  یا سرخ شده رو له کن

بعد تو تابه  روغن بریز و سیر و نعنا و نمک و فلفل بزن و بعدش بادمجون رو اصافه کن و  کشک بریز و مخلوط کن و بذار ده دقیقه ای بپزه  در حدی که کشک داغ بشه  نجوشه که ترش میشه خیلی

التماس دعا
مرسی ک غذای جدید یادم دادی واسه ۴نفر اندازه موادشو میگی

😍😍😍سیب زمینی رو یادم رفت.یک لیوان عدس رو با ی سیب زمینی متوسط که پوستشو کندی با هم بپز.بعد بهش دو قاشق ارد و دو تا تحم مرغ و ادویه جاتم چیزایی ک دوست دارین بزن.

😍😍😍سیب زمینی رو یادم رفت.یک لیوان عدس رو با ی سیب زمینی متوسط که پوستشو کندی با هم بپز.بعد بهش دو ...

اها ینی سیب زمینی رو هم پیش همون عدس بپزم یا جدا???

عروسی کردم😄