قرمه سبزی : پیاز تفت بده گوشت رو اضافه کن تفت بده ادویه بزن و سبزی رو جدا تفت بده تا رنگش عوض بشه و بعد قاطی گوشت و پیازکن و اب بریز و لوبیا که از قبل خیس کردی رو بریز و در قابلمه رو بذار تا بپزه اواسط پخت نمک و لیمو بزن
اش رشته: پیاز تفت بده و پودر زیره و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزن و سبزی رو اضافه کن و اب بریز حبوبات(نخود لوبیا عدس) که از قبل پختی یا خیسوندی رو بریز و در قابلمه رو بذار تا بپزه یه ساعت اخر رشته رو بریز و در قابلمه رو بردار و هم بزن که نسوزه
فسنجون: گردو اسیاب شده رو با اب سرد بذار رو گاز تا بپزه و روغن پس بده وقتی روغن پس داد در قابلمه رو بردار و رب انار و شکر(ذائقه ای) و دارچین و یه پنس نمک بزن اگه گوشت چرخکرده داری که قلقلی کن و بنداز توشون اگه نه مرغ که از قبل سرخ کردی رو بذار توش و در قابلمه رو بذار تا بپزه و غلیظ بشه