2777
2789
عنوان

آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 77 پست
با همون عدس بپز.

ممنونم گلم

یبار خودم توضیح میدم ببین درست گفتم اخه من یکم گیجم تو اشپزی😅😅

عدس رو باسیب زمینی پوست کنده میزاریم نیم پز شه

بعد بهش تخم مرغ میزنیم،بعد با گوشتکوب لهش میکنیم

بعد ادویجات میزنیم بعد سرخ میکنیم

درسته ؟؟پ

عروسی کردم😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوکوی عدس تا به حال درست نکردم ..   حتما امتحان می کنم ... مرسی که تجربه هاتونو به اشتراک میزارین 💙

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

من بادمجون و کدو رو سرخ میکنم بعد سیر و پیاز رو تفت میدم یه گوجه حلقه میکنم دو طرفش رو کمی سرخ میکنم توی پیاز و سیر میچینم نصف لیوان آب اصافه میکنم درش رو میزا م تا جا بیفته اگه دوست دارید گوشت گوسفند روقبلا بپزید نصف لیوان ابش که موند بجای اب از ابگوشت وخود گوشت به غذا بزنید وگرنه عصاره گوشت هم خوشمزه میشه هم ارزونه هم الان فصلشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنونم گلم یبار خودم توضیح میدم ببین درست گفتم اخه من یکم گیجم تو اشپزی😅😅 عدس رو باسیب ...

ارد یادت نره .نزنی شل میشه.

خواهری تو تل گ رام کانال اشپز خونه کوچک من رو سرچ کن دستوراش محشره

کوکو کدو سبز و کوکو بادمجون و میرزا قاسمی هم هستن که گوشت نمیخاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیز ساده هم اینه که : سیب زمینی رو مکعبی ریز کنی و سرخ کنی و بعد با رب و فلفل تفت بدی اگر فلفل دلمه دوست داری اونم ریز کنی و بعد هم تخم مرغ بزنی و قاطی کنی با هم اگر پنیر پیتزا دلشتی اخرین مرحله پنیر اضافه کنی روش و در بزاری ... نوش جان با لواش تازه میچسبه

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
دستور پختشو لطف میکنی بگی

فیلمش بهتره ببینی چون پیچیدنش یه روشی داره که باید ببینید

ارد یادت نره .نزنی شل میشه. خواهری تو تل گ رام کانال اشپز خونه کوچک من رو سرچ کن دستوراش محشره

عزیزم سرچ کردم چهار تا کانال اورد اسمشون اشپزخونه کوچیک منه

کدومشو میگی گلم؟

عروسی کردم😄