2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😂😂

343 بازدید | 19 پست

مادرشوهر من مسائل خصوصی شو میاد برای من و جاریم میگه  مثلا هروقت پریود میشه میاد برای من و جاریم تعریف میکنه وااای نمیدونین چقدر خون میاد مثل لخته خون 😷😷

ما هم میگیم مادر برو دکتر میگه صد تا رفتم نتیجه نگرفتم همیشه همینطوریم هر ماه که میشه باز دوباره برای ما میگه

یا مثلا میگه سر پسر دومم کاندوم گذاشته بودیم پاره شده بود ناخواسته حامله شدم 😂😂

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂

مادرشوهر منم تا حدودی اینجوریه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
وا خب زنا دورهم جمع میشن همینارا میگن دیگه چرا جو میدی به خودت😐😐

نه من درمورد این مسائل حرف نمیزنم تا حالا یک بارم از رابطه با شوهرم پیش خواهرمم حتی نگفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
وااا مادر شوهر منم پریود میشه 

جالبه

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞