2777
2789
عنوان

لیزززر😠😠😠😠😠

374 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

من فردا جلسه چهارم لیزرمه 

جلسه اول و دوم به شدت راضی بودم و واقعا کلللی موهام ریخت و بعدش کرک های بی جون و نازک به صورت پراکنده و کم در اومد 

ولی از جلسه سوم احساس میکنم موهایی که توی این مدت در اومده یکم ضخیم( خیلی ضخیم نه ها) در اومده ...

کسی هس مثل من ۳ جلسه لیزر بیکینی رو پشت سر گذاشته باشه ... میخام بدونم وضعیت موهاش الان چجوریه؟؟

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

من کلا لیزر بیکینی رو تموم کردم الان بعضی قسمت ها ضخیمه بعصی قسمت ها کرکی بعضی جا ها هم اصلا در نمیاد

کرکی بیشتره

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

جلسه سوم چهارم مي ريزه بيرون دوباره، بعد باز كم ميشه. نگران نباش

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دکتر من که میگه از جلسه سوم چهارم رشد موها بیشتر میشه چون ریشه هایی پنهانم تحریک میشه دیگه نمیدونم راست میگه یا نه

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
من کلا لیزر بیکینی رو تموم کردم الان بعضی قسمت ها ضخیمه بعصی قسمت ها کرکی بعضی جا ها هم اصلا در نمیا ...

چن جلسه رفتي؟

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

دوره شو کامل رفتم هر سری هم شیو میکردم دوباره ضخیم میشد،بعد از آخرین جلسه اپی میکنم و دیگه کرکی درمیاد،شما هم جلساتتون کامل شد دیگه شیو نکنید

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹

من رفتم معمولا جلسه سه به بعد موها یکم درمیاد ولی تا جلسه ۶ ۷ میریزه میخوای لیزر کنی که میگن مگه نگفتن بهت؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من کلا لیزر بیکینی رو تموم کردم الان بعضی قسمت ها ضخیمه بعصی قسمت ها کرکی بعضی جا ها هم اصلا در نمیا ...

یعنی بعد از لیزر هم باز درمیاد؟

پس فایدش چیه؟

بعداز لیزر برای اصلاح ازچی استفاده میکنید؟

ببخشید جلسه ای چند میگیرن؟

من بیکینی کامل با خط‌ ب‌اسن و زیر بغلهام و ۸۵ تومن میدم ولی تا ۱۳۰ هم دیدم میگیرن همین مناطقو

من رفتم معمولا جلسه سه به بعد موها یکم درمیاد ولی تا جلسه ۶ ۷ میریزه میخوای لیزر کنی که میگن مگه نگف ...

نه جلسه قبلم هول هولی رسیدم بعدش باید میرفتم دانشگاه ... نمیدونم اصن چیزی گف یا نه