2777
2789
عنوان

لیزززر😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 50 پست
ان شالله تیکر نی نی تو ببینیمممممم😍👶

خخخ مرسی عزیزم دعا کن تیکرم صورتی باشه😀

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاچند وقت 3ماه یکبار باید برید؟ روشش چطوره؟دستگاه رو،روی کل بدن میکشه؟ درد داره؟

۱ سال بعد تموم شدن ۸ جلسه

بعله یه دستگاه مثل دستگاه سونو گرافی می کشن رو اون قسمت اول یه بار تند بعد یه بار دیگه آروم 

قسمت بیکینی به نظرم دردش زیاده مثل اینکه یه سوزن داغ رو فرو میکنن تو بدنتون ولی پماد بی حسی هست که راحت کرده کار رو میزنی بی حس میشه دردی نمیفهمی

البته نوع زدن پماد هم مهمه برای بی حس شدنش

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
الهیییی عزیزمممم ان شالله هرجور که دلت میخواد بشه یه بچه ی سالم و صالح و خوشمزه😍

مرسی عزیزم لطف داری❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز