2777
2789
عنوان

ازاین کارهمسرم خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به روش نیار ولی تو هم با اشتیاق به مردا خوشگلو خوش هیکل نگاه کن خخخ مثل خودش بزار بفهمه نگاه میکنی اگر چیزی گفت بگو من خودت بارها اینکارو کردی من گفتم تاحالا بهت خخخ مردا اکثرا همین چشم چرون شوهر خودم هم همینه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

دعوا راه بندازی هم نقطه ضعف دادی هم حساس ترش کردی....تویه موقعیت خوب الکی الکی هم شده بگو وای فلانی چقدر بی حیاست جلو زنش بقبه رو دید میزنه خداروشکر تو اینجوری نیستی...چشم پاکی و باحیا هی هم خداروشکر کن...چندبار این کارابکن و اصلا هم به روش نیار تا عوض بشه...من به رو اوردم و خیلی بدتر شد ولی با این روش دارم نتیجه میگیرم البته باید صبور باشی

سر حرف رو توی یه موقعیت پر آرامش باز کن بگو امروز جایی بودم یه مرده بد نگاهم می کرد بعد ببر بحث رو سمت اینکه هر کاری با ناموس مردم بکنی با ناموس خودت می کنن بکو نکنه تو به ناموس مردم نگاه کنی و...

بهش بگو متوجه 

نگاهش میشی

بگو خوشت نمیاد از این کارش

و بگو اگر تموم نکنه تین کارشو،تو هم تلافی میکنی😃

هر پسر خوش تیپی دیدی نگاه کن

جون بابا  ...چه راهکار خفنی دادم😃😂😂

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

فقط بیخیال شو.اگه بیخیال نیستی بیخیالی را تمرین کن.چون اگه ببخیال نشی فقط و فقط خودتی ک آسیب میبینی.اعتماد بنفست را از دست میدی.چون تغییر دادن اونا سخته باید خودمون تغییر کنیم.