2777
2789
عنوان

ازاین کارهمسرم خیلی بدم میاد

714 بازدید | 74 پست

سلام نمیدونم من جدیداحساس شدم یاهمسرم تازه به سن بلوغ رسیده انگار،باماشین یاپیاده که هستیم خیلی به زنای دوروبرش نگاه میکنه خصوصا اگه یکم بی حجابتر باشن وای خدایی اعصاب منوخوردمیکنه بااینکارش حتی وقتایی که ردبشیم ازشون ازتوآینه نگاشون میکنه یا برمیگرده همچی باذوق واشتیاق هم این کارومیکنه که نگو توروخدابگین چکارکنم دعواباهاش رابندازم حسابی؟چکارکنم اعصابم داغون میشه زهرمارم میشه بیرون رفتنمون تاحالااین شکلی نبوده نمیدونم چراجدیدازیاداینکارومیکنه،،خانماراهنماییم کنین چی بگم بهش چکارکنم تا خودش نخاددیگه این کاروبکنه ،،،اینقدبدم میاد،اینقدر حرصم میاد،ازش بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به نظرم همه مردا نگاه میکنن من خیلی کم دیدم آدمایی که کم نگاه کنن االبته این مدل شوهر شما خیلی ضایع و اعصاب خورد کنه حق داری 

کلا نمیدونم چی براشون انقدر جالبه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون