2777
2789
عنوان

ازاین کارهمسرم خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 74 پست
راستی امیدوارم نی نیتو صحیح و سالم بغلت بگیری

عزیزم ....فداتشم پس اول دعاکن خدا بهم بچشو بده بعدم به وقتش بغلش میکنم 😭۲ساله اقدامم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
ببنین شوهرتون به نظرم از روی کنجکاوی یا سرگرمی این کار رو میکنه وگرنه من کسی رو میشناسم که استاد دان ...

خداکنه همین که میگی باشه ولی بازم نگاکردنش اعصابموخردمیکنه هی خودمو امیدواری میدم که منظوری نداره ولی نمیشه بازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش باید درست تربیتش میکرد،که متاسفانه کوتاهی کرده.بی تربیت و چشم چرون بار اومده.

عزیزم این ربطی نداره من بعضی از این زنا رو نگاه میکنم واقعا تابلو هستن ادم میخواد وضعشون رو شرح بده روش نمیشه بعد اقایون به نظرت نگاه نکنن

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍

حالا یه سری فیلسوف و روانشناس نظریه میدن اگه حجاب داشته باشین این اتفاقا نمی افته

آقاتون با حجاب مردم جنتلمنه جنتلمنه

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره ای خالی قانعیم،اما آنها همین را هم قبول نمی کنند.شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره ای خالی نمی ماند.
عزیزم ....فداتشم پس اول دعاکن خدا بهم بچشو بده بعدم به وقتش بغلش میکنم 😭۲ساله اقدامم

ای وای ببخشیدحواسم رفت رواون تخم چپ بچه تون که گفتی قراره بعدادنیابیاد،،فک کردم بارداری،،ببخش واقعاامضاتونونخوندم،،انشاالله به زودیشماهم دامنت سبزمیشه غصه نخورعزیزدلم خدامیشنوه حرفاتو 

عزیزم البته تنها مشکل شوهر شما نیست! تقصیر اون خانم ها هم هست!  هی میگیم خانوم ها حجابشونو رعا ...

من اومدم جواب بدم

قبل ازادی چیزی داریم به اسم حریم شخصی 

ازادی یعنی تا جایی که تعرض به حریم شخص دیگه ای نکنیم برای شخص خودمون تصمیم بگیریم

نگاه غیر عادی به هرکسی تجاوز به حریم شخصی اش هست و اتفاقا نقض ازادی اون طرف

من اومدم جواب بدم قبل ازادی چیزی داریم به اسم حریم شخصی  ازادی یعنی تا جایی که تعرض به حری ...

استدلالتون نادرسته ولی خب بی جواب هم نیست! رفتن با ظاهر نامتعارف  تو حریم نگاه مرد هم تو حریم شخصی اون مرد وارد شدید و هم در حریم شخصی همسران اون مرد! 

ظاهر متعارف هدفش برای شخص انجام دهنده جلب توجه هست! که اهای من زیبام ببینید!!! وقتی هم تو خیابون و مجامع عمومی بیاد یعنی همه ببینیدد! 

و نتیجه این ظاهر  برای ببیننده هم نگاه هست! و تو اجازه دادی به حریم شخصیت وارد بشه!!! 

چجوریه مثلا  لباس جذب و رژ لب باید مرد رو تو خونه تحریک کنه اما تو خیابون نباید!!! انگشت گذاشتیم رو غریزه طرف میگیم حق نداری! 

استدلالتون نادرسته ولی خب بی جواب هم نیست! رفتن با ظاهر نامتعارف  تو حریم نگاه مرد هم تو حریم ش ...

شما دیدتون اینه که مردها با دیدن یه رژ تحریک میشن و خانم هایی که به خودشون میرسن اومدن به مردها بگن به ما توجه کنین

نظر شماست اما دلیل نداره درست باشه

ببخشید پوشش خودت چه جوریه؟مثلا به شما اجبار میکنه لباس پوشیده بپوشی یا اجبار میکنه لباس باز بپوشی یا کاری نداره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

مردا بصری هستن دست خودشون نیست براب همین زنها ارایش میکنن

زنها هم سمعی هستن برای همینه مردا دروغ میبافن ماها خوشمون بیاد

شوهرمنم مستثنا نیست نگاه میندازه  میگه فلانی اسگله رو ببین  منم  میندازه تو نگاه  کردن 

در اخر من زنش هستم  الکی حرص نخور خلقتش اینجوریه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
ببنین شوهرتون به نظرم از روی کنجکاوی یا سرگرمی این کار رو میکنه وگرنه من کسی رو میشناسم که استاد دان ...

چ ربطی داره! زن دوم یه کار حلاله! کثافت کاری نداره! اما نگاه ب نامحرم حرومه! 

کاری با این ندارم ک زن ها ن حلالشو میتونن تحمل کنن نه حرامشو اما همه رو یکی نکنید! 

درسته برای عقدش رضایت زن اول باشه اما نبود رضایت سبب باطل بودن عقد نمیشه 😁

شما دیدتون اینه که مردها با دیدن یه رژ تحریک میشن و خانم هایی که به خودشون میرسن اومدن به مردها بگن ...

این دید من تنها نیست! در مورد همه ی مردها هم صدق نمیکنه! الان کامنتهای همین تاپیک رو بخونید! ببینید دید شخص منه یا نه! 

یکی میگه شوهرم داره خیانت میکنه!. نظرها:

عزیزم بخودت برس.... ال کن بل کن و محلش نده! 

‌شوهرم قهره چطوری اشتی کنم؟ نظرها! 

دامن کوتاه بپوش دولاشو! 😁 ب خودت برس! 

نمیدونم لباس تو خونت ال باشه! بل باشه! 

پس دید من تنها نیست! هممون هم پاش بیوفته همین کارهارو میکنیم! 

خودمونو گول نزنیم!