2777
2789

یه بار عقد بودم رفته بوده بودم خونه مادرشوهرم داشتم بادمجون سرخ میکردم بغل ماهیتابه یه قابلمه برنج هم رو گاز بود منم زیر ماهیتابه رو زیاد کردم داشتم تند تند سرخ میکردم دیدم مادرشوهرم گفت انگار بو سوختگی پیچیده گفتم نه این بو بادمجوناست تا اینکه دیدن بعله دسته اون قابلمه اب شده ریخته گوشه ماهیتابه دیگه نگم براتون چه حالی شدم برا اولین بار ک غذادرست کردم این گند رو زدم 

اخه یه این سرویس قابلمه شو نو خریده بود😂😂😂

اخرش شوهرم به گردن گرفت الان یهو یادم افتاد 

شما چی؟؟؟؟😳😳😳😳😳

یه بار دوران عقد، رفته بودم خونه شون، و وظیفه غذا درست کردنو به عهده گرفتم(خیر سرم) و داشتم با شور و اشتیاق غذا میپختم، و چقدر هم از خودم داشتم تعریف میکردم (بنده خداها نمیدونستن چه آشی واسشون پختم)

هیچی دیگه؛ فاجعه رخ داد و من به جای نمک، شکر ریخته بودم تو غذا
( خب تقصیر من چیه 😟😟؟ هر دو سفیدن، اصلا چرا باید هر دو یه رنگ باشن 😣؟

خدا. ! قربون عظمتت بشم، تو که قدرتشو داشتی 💪💪چرا این ۲ تا رو شکل هم آفریدی؟

الانم دیر نشده، پاشو رنگ یکیشونو عوض کن، (رنگ پیشنهادی من صورتیه 😍😍)

خلاصه با هزار فیس و افاده سفره رو چیدیم و غذا رو کشیدم واسشون، چشمتون روز بد نبینه، با تناول کردن نخستین لقمه ها یهو دیدم سفره شبیه به جزیره ی ناشناخته شد.
سوت و کور (صدای جیر جیرکها رو‌ میشد شنید)

اون موقع تازه فهمیدم‌که چه کردم😱😱😱

دوست داشتم همون لحظه، اسرافیل عزیز تو سورش میدمید و دنیا خاتمه پیدا میکرد.

(ولی حالا دارم میگم ای کاش به جای شکر، سیانور میریختم توش)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل عروسیم بود....اصلا اشپزی بلد نبودم....اصلا....مادرشوهرم ماهی خواست جوگیر شدم گفتمش من واست سرخ میکنم....ازشانس ماهیو ک گذاشتم وا رفت....همه گوشتا چسبیدن به ماهی تابه فقط خاردادم بهش واسه خوردن....بعد دبدم ماهیا وارفتن مث بچه هاشروع کردم گریه گردم وزجه زدن😂😂😂

بعد مادرشوهرم اونددید بغلم کرد منو بوسید گفت عزیزم عیب نداره😊

من به جک یادم اومد بگم؟ ربطی به دوران عقد نداره

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟