2777
2789
عنوان

وای بازم سوتی از عقد و عروسی😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بله حتما بگو 

میگن یه پسره میره پیش یه روحانی میگه من به چیزی دیدم که نباید میدیدم الانم هرازگاهی یادم میاد عذاب وجدان دارم 

روحانیت میگه چی بوده ؟ پسره میگه عمم دامنش رفت بالا یه چی دیدم قد دوتاکف دست 😟😟روحانی میگه توبه کن خدا میبخشه سعی کن  بهش فکر نکنی

یه ماه بعد پسره دوباره میره پیش روحانی میگه اقا من هر کاری کردم یادم نرفت 

روحانی میگه پاشو برو گمشو ای تو روح خودت و عمت یه ماهه نمازهای منو برباد دادی تا میام قنوت بگیرم یاد حرف تو میفتم

دوستان منو ببخشید من اینقدر بی ادب نبودم شیطون گولم زد به شما هم بگم شرمنده 

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

مادر شوهرم مریض بود و منم رفتم که یه روز کمک حال خانواده باشم و مواظب مادر شوهر باشم، دو‌خواهر شوهرام معلم بودن و صبح با کلی سفارش که چطوری سوپ درست کن و کی دارو بده، مادرشونو سپردن به من

خواهر شوهر بهم‌گفت به سوپ درست کن ، ماهیچه بریز توس و نصف پیمونه هم برنج بریز توش تا لعاب بندازه 

منم یه قابلمه کوچولو برداشتم تا فقط رای یه نفر سوپ درست کنم

یه ماهیچه برداشتم و نصف پیمونه برنج ریختم و یکم هویج و یکم سیب زمینی

چشمتون روز بد نبینه یهو دیدم کل قابلمه شده برنج و جای اب نداره

بجورایی شده بود کته 

یه مته خیلی زشت و بی ریخت

هاج و‌واج نکاش می کردم که خواهرشوهرای عزیز برگشتن

اوناهم با دیدن محتویات قابلمه چهارتا شد

مثلا اون روز دلشونو صابون زده بودن واسه یه غذای گرم و خوشمزه

غافل از اینکه مادرشون هم غذا نداره بخوره

نهایتا کاشف به عمل اومد که پیمونه داخل برنج عوض شده و بجای پیمونه موچیک به پیمونه توی ظرف برنج بود به اندازه به پارچ به لیتری تقریبا که من نصف اونو ریخته بودم 

همچین عروسی نصیبشون شده بود

تقصیر من‌جیه 

من جز کتاب و خودکار  چیز دیگه ای بلد نبودم بگیرم دستم 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
مادر شوهرم مریض بود و منم رفتم که یه روز کمک حال خانواده باشم و مواظب مادر شوهر باشم، دو‌خواهر ...

تو مقصر نبودی، اون پیمانه ی بی ادب کارو سخت کرد واست😊😊

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
تو مقصر نبودی، اون پیمانه ی بی ادب کارو یخت کرد واست😊😊

دقیقا عزیزم 

مقصر اول پیمونه بود

مقصر دوم کسی بود که پیمونه رو‌عوض کرده بود

مقصر سوم هم مسی بود که یه نگاه ننداخته بود به ظرف برنج و پیمونه رو چک کنه 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .