2777
2789
عنوان

دلم برای پسر اولم خیلی میسوزه

115 بازدید | 9 پست

بارداری اول کم تجربه بودم به خودم نمیرسیدم تغذیه خوبی نداشتم استراحت نداشتم زیر نظر دکتر خوب نبودم کسی نبود راهنماییم کنه بچم هم زود دنیااومد هم اینکه خیلی کم وزن بود .توببمارستان بهش شیر خشک میدادن چون من شیرم کم بود وقندش افتاد

وقتی اومدیم خونه اطرافیان گفتن شیرخشک ندیا شیرخشک بده منم نمیدونستم چی به چیه فک میکردم درست میگن

بچمو شیرخشک ندادم وشیرمم کم بود اوایل که شیرخشک میخورد رشدش خیلی خوب بود اما وقتی قط کردم دیگه کند شد

همیشه کمبود وزن داشت هیچ وقت نتونست جبران کنه

الان ۷ سالشه خیلی ضعیفه هم از نظر جسمی هم ایمنی

مدام سرما میخوره

هر دوهفته مریضه

کلی بهش میرسم ولی بیفایدس 😭

استخون بندیش ضعیفه

پسر دومم ۴ ماهشه از همون اول درکنار شیرخودم شیرخشک دادم دیگه بحرف کسی گوش نمیدم ...

خداروشکر قد وزنش عالیه ۴ ماهگیش وزن ۱ سالگیه پسر اولمه

بارداریم فقط استراحت کردم خوردم وخوابیدم حتی یه ظرف نشستم جارو نکشیدم چیزای مقویی خوردم

زیر نظر دکتر خوب بودن مدام تحت کنترل بودم کوچیکترین علایمی داشتم میرفتم دکتر خداروشکر دومی زود دنیا نیومد وسرموقع دنیا اومد وزنشم خوب بود ..

الان عذاب وجدان دارم .

پسرم اولم همش مریضه اصلا خوب نمیشه سیشتم ایمنیش به شدت ضعیفه .

چیکار کنم کلی دارو وازمایش کمخونی کمبود زینک بااینکه دارو میخوره

غذاشم خوبه براش چیزای مقویی درست میکنم اما کم میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم اصلا ربط نداره ولی چندان تاثیر مستقیم ندارن مامان منم مثل شما کرد

ولی من یادم نمیاد کی مریض ببودم کلا همه میگن زهرا سرما نمیخوره

ولی خواهرم از پاییز مریض میشه تا اخر بهار

من لیمو ترش خیلی میخورم عاشق لیموام

و خب استخوان بندی اینا بهتره از خواهرم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عذاب وجدانت بی جاست،چون این ژن بچه اولته که این مدلیه

ربطی به رسیدگی تو نداره وگرنه تا الان خوب میشد.

با خودت میگی به خاطر دوره بارداریمه درحالی که هزاران زن با وضعیت به شدت اسفبار بچه بدنیا میارن و خیلیم بچه های قوی و سالمین.

عزیزم من تا چهار ماهگی فقط ب پسرم شیرخشک دادم بعد ب توصیه متخصص اطفال دیگه فقط شیر خودمو دادم .الان پسرم میره پیش دبستانی مدام مریضه چون بچه های ما بچه های کرونا هستن موقعی که باید میبردیم بیرون تا سیستم ایمنیشون قوی بشه مجبور بودیم تو خونه نگهشون داریم . خودتو سرزنش نکن بچه های شیرخشک خورده و شیرمادر خورده فرقشون مثل مرغاو خروسای محلی با مرغای ماشینیه 😁 مرغای ماشینی درسته پروارتر و درست ترن اما مرغای محلی عضله خالص دارن و سالم تر 😄

عذاب وجدانت بی جاست،چون این ژن بچه اولته که این مدلیهربطی به رسیدگی تو نداره وگرنه تا الان خوب میشد. ...

اخه پسرم به کی رفته نه من نه شوهرم انقد ضعیف نیستیم

پسرم سال به سال بیشتر ازسال قبل مریض میشه

اخه پسرم به کی رفته نه من نه شوهرم انقد ضعیف نیستیم پسرم سال به سال بیشتر ازسال قبل مریض میشه

ژن نتیجه صرفا پدر و مادر نیست،از چندین و چند نسل قبل هم میتونه برسه

یا حتی ممکنه یه سری ژن ها توی بدن شما خودشو نشون نده ولی توی بچه هاتون مشخص باشه،یا اصلا همون ژن های خوب توی بدن بچتون جور دیگه ای عمل کنه

مسئله پیچیده تر از این حرفاس

درهرحال چیزی که باید ازش مطمئن باشی اینه که اصلا به خاطر کم کاری تو نیست،حتی اگر بهترین حالتم توی بارداری داشتی بازم پیش میومد

شاید حداقل میشد سیستم ایمنیش قویی تر بشه

نه عزیزم خاله من باردار بود روزی ی کباب دو مشت پسته بادوم ووووو میخورد کلاااا استراحت میکرد ی چیزایی میخورد که ادم هنگ میکرد دکترش گفته بود

بچه ش.....

اصلا تاثیر مستقیم نداره گلم

بیشتر ژنتیکیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ژن نتیجه صرفا پدر و مادر نیست،از چندین و چند نسل قبل هم میتونه برسهیا حتی ممکنه یه سری ژن ها توی بدن ...

سیستم ایمنیش خیلی ضعیفه تواین ۳ ماه اخر ۷ بار مریض شده