2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 85 پست
خدا نکنه.میگه برو زن بگیر

ای خدا 

شوخی کرده حتما 

بعدش هم الان هزارو یک راه هست 

ته تهش لقاح مصنوعی و این داستانا 

تو چرا غصه بیخود میخوری 

اگه بازم ب شوخی یا جدی اینو گفت بگو مهریه امو بده حق طلاقم بده خونه هم اسمم کنه بره زن بگیره

توهم با خنده و شوخی بگو ولی تورو قران اینجوری بهم نریز خودتو

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی  واسه هر دردی یه دری هست رو به کوچه ی علی چپ     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم نه اون بدجنس تر از این حرفاست می‌گفت چرا ناراحت میشی حرف بدی نزدم خدا نابودش کنه به شوهرم میگ ...

نوه نداره، تو تنها عروسیشی، والا من یه زن داداش کوچیک دارم دقیقا 13 ساله بچه دار نمیشه بقران هنوز یه بار بهش نگفتیم چرا بچه نمیاری، چند وقت پیش باردار شد سقط کرد کلی دلداریش داديم 

شش ساله

بابا چیزی نیست اون زن داداشم بعد 15 سال بچه آورد الان سه تا توله داره، همسایمون هشت سال دکتر رفت الان چهارتا دختر داره امروز داشت از دستشون گریه میکرد من رفتم دلداریش دادم 

نوه نداره، تو تنها عروسیشی، والا من یه زن داداش کوچیک دارم دقیقا 13 ساله بچه دار نمیشه بقران هنوز یه ...

عزیزم شما خودتون رو با این  مقایسه نکنید این حیوونه ..بخدا جاریمم از دستش روانی شده کارش کشیده به دکتر وقرص اعصاب.نه من تنها عروسش نیستم نوه هم سه تا داره

خدایا شکرت 
عزیزم شما خودتون رو براتون مقایسه نکنید حیوونه ..بخدا جاریمم از دستش روانی شده کارش کشیده به دکتر وق ...

نوه داره پس چشه دیگه، تو تا میتونی شوهرت دور کن بعدم خیالت راحت کسی زنش نمیشه، نگفتی مشکلت چیه 

انجام دادم نشد میگه استرست بالاست

اولا اینقدر همه چی گرونه هرکی هم زنی داره، داره طلاقش میده زن کجا بود بعدم زبونت دراز باشه بگو مهرم بده برو بسلامت زن بگیر چرا ضعف نشون میدی