پسری که دوسش دارم دوساله عاشق یه دختریه و یه ماه پیش چون دختره باهاش قهر کرد بهم گفت برم باهاش بیرون انقد پیام داد ولی تو تلگرام اصلاااا پیام نمیداد بهم چون تلگرامش فقط واسه اون دخترست 😔
بهش گفتم به منم اونجا پیام بده الکی گفت فیل*رشکنم بالا نمیاد درصورتیکه دیدم چند دقیقه پیشش آنلاین بود نمیخواد دختره ببینه که مدت طولانی آنلاینه..
خلاصه بعد از گذشت یک روز از این حرفم گفت باشه مزاحمت نمیشم منم میرم خدانگهدار..
دیدم دختره باهاش آشتی کرده ..
چقد بد دکم کرد چقد حس بدی دارم چقد به دختره حسودیم میشه😔😔😔😔دارم میمیرم هیچی نمیتونم بخورم تهوع دارم پریودم شکم درد و تهوع شدید دارم داداشمم بعد از ظهریه نمیتونم پاشم بهش برسم هرروزم عذابه دیشبم دیدم تا ۱۲ شب داشت با دختره چت میکرد متاسفانه اکانت تلگرام دختره هم دارم اونم چک کردم دیدم همون موقع ها باهم داشتن چت میکردن انقد با حسرت نگاه کردم الان مثل جنازه یه جا افتادم هوا انقدررر خوبهههه خوش به حالشون حتما تو این هوای عالی بیرون میرن چون دختره آشتی کرد باهاش😔انقد از دختره تعریف کرد دختره پولداره خوشگله باهم همه جا رفتن رابطه جن..سی هم دارن چون دختره واسش خیلی مهمه آخه این پسر اصلا به کسی دست نمیزنه حتی به من میتونست ولی نخواست من حالم خیلی بده واقعا حاضر نشد تلگرام باهام چت کنه الکی دروغ گفت بعدم سرو کله دختره پیدا شده باهام همینقدر سرد خدافظی کرد اونم بعد ۲۴ ساعتتت