2777
2789
عنوان

دارم آتیش میگیرم😭😭

668 بازدید | 40 پست

پسری که دوسش دارم دوساله عاشق یه دختریه و یه ماه پیش چون دختره باهاش قهر کرد بهم گفت برم باهاش بیرون انقد پیام داد ولی تو تلگرام اصلاااا پیام نمیداد بهم چون تلگرامش فقط واسه اون دخترست 😔

بهش گفتم به منم اونجا پیام بده الکی گفت فیل*رشکنم بالا نمیاد درصورتیکه دیدم چند دقیقه پیشش آنلاین بود نمیخواد دختره ببینه که مدت طولانی آنلاینه..

خلاصه بعد از گذشت یک روز از این حرفم گفت باشه مزاحمت نمیشم منم میرم خدانگهدار..

دیدم دختره باهاش آشتی کرده ..

چقد بد دکم کرد چقد حس بدی دارم چقد به دختره حسودیم میشه😔😔😔😔دارم میمیرم هیچی نمیتونم بخورم تهوع دارم پریودم شکم درد و تهوع شدید دارم داداشمم بعد از ظهریه نمیتونم پاشم بهش برسم هرروزم عذابه دیشبم دیدم تا ۱۲ شب داشت با دختره چت میکرد متاسفانه اکانت تلگرام دختره هم دارم اونم چک کردم دیدم همون موقع ها باهم داشتن چت میکردن انقد با حسرت نگاه کردم الان مثل جنازه یه جا افتادم هوا انقدررر خوبهههه خوش به حالشون حتما تو این هوای عالی بیرون میرن چون دختره آشتی کرد باهاش😔انقد از دختره تعریف کرد دختره پولداره خوشگله باهم همه جا رفتن رابطه جن..سی هم دارن چون دختره واسش خیلی مهمه آخه این پسر اصلا به کسی دست نمیزنه حتی به من میتونست ولی نخواست من حالم خیلی بده واقعا حاضر نشد تلگرام باهام چت کنه الکی دروغ گفت بعدم سرو کله دختره پیدا شده باهام همینقدر سرد خدافظی کرد اونم بعد ۲۴ ساعتتت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رابطع اش با تو چی بود دقیقا

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

پسره شایدبهت دست نزدولی باهات چت کردیعنی خیانت کردبه اون که مثلاعشقشه

نه بابا خیانت چیه فقط میخواست بخاطر اینکه دلش گرقته یذره منو ببینه چون رفیقی نداره و جز اون دختره کسیو نداره یدونه ام من همیشه در دسترسشم خواست باهام بیرون بره همین

رابطع اش با تو چی بود دقیقا

هیچی وقتی تنها بود و دختری محلش نمی داد از سر تنهایی یک سالو نیم باهام بود میرفتیم بیرون کلا دوساعت ولی خیلی وابستش بودم واسم کار پیدا کرد اونا آشنا بودن منم اجتماعی نیستم نتونستم کار کنم حوصله حرف زدن نداشتم بعنوان فروشنده ساکت بودم منم آزمایشی اونجا بودم منو بیرون کردن به همین آقا ام اون زنیکه صاحب مغازه هرچی تو دهنش بود گفت گفت ساکته بدرد نمیخوره یه گوشه وایمیسته و فلان خیلی حسودی میکرد زنیکععه خلاصه موفق شد بعد اون روز غیبش زد با همکارش وارد رابطه شد که قه دختریه که ۴ سال ازم کوچیکتره و پولداره و خوشگل

تو چه زندگی خراب کنی هستی میدونی دو نفر باهم تو رابطه به زور میخوای خودتو جا کنی

نه بابا همچین قصدی ندارم منم گفتم باهاش خوشبخت باشی و خدانگهدار ..

من فقط به دختره حسودیم میشه همین