2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 85 پست
میدونم فدات، کاش میتونستی بری شهر دیگه، الان کدوم شهری 

اهوازم .آره کاش میشد بریم از این شهر شوهرم هزار بار بهم گفت بریم از اینجا منم از ترس اینکه مادرش نیاد اونجا وخونه بگیره نرفتم آخه این اخلاقو داره گفتیم می‌خوایم بریم اصفهان گفت برید منم میام اونجا خونه میخرم خیلی خوبه هواش😥

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم حتما همین کارو میکنم از امروز

آره یه جوری خداروشکر کن که انگار بارداری فقط ب چیزای خوب فک کن تا منفی آمد تو ذهنت ب نی نی فک کن ببین چه جوری بچه دار میشی ایشالا منتظر خبربارداریت هستم قسم میخورم ب زود باردار میشی ب شرطی حرفم گوش کنی 

عزیزم ممنون که پای حرفام نشستی حتما همین کارو میکنم برام دعا کن لطفا

ازامشب تا روزی که باردار میشی واسه توبقیه مادرها هرشب صدتا صلوات میفرستم من منتظر خبر بارداری یکی یکتون هستم خدا خیلی بزرگه مطمعن باش سهم توهم کنار گذاشته بچه توهم میاد تو زندگی ب خودت سخت گرفتی تا خدا رو داری مادر شوهرت کیه آخه 

عزیزم ممنون که پای حرفام نشستی حتما همین کارو میکنم برام دعا کن لطفا

عزیزم واست دعا میکنم از صمیم‌قلب . فقط یه نکته .

یکی دوماه صبح و شب عسل طبیعی با سیاه دونه بخور . روز۶ پریودی هم تخم شنبلیله رو بجوشون تو ۳ لیوان آب به یه لیوان که رسید بخور. تخمدانو فعال میکنن و رحم رو گرم . طب سنتی فکر کردم بادکش هم میکنه تا رحم گرم بشه. تا میتونی از سردونه ها دوری کن . یه چله زیارت عاشورا هدیه به مادر امام زمان علیه السلام هم بگیر . با صدای بلند تو خونه اذان بگید. خدا به دلت آرامش بده و هر کی بدخواهت هست خدا هدایتش کنه