2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 85 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پایین تعریف کردم عزیزم .از خودم متنفرم چرا از خونش نزدم بیرون چرا تف نکردم تو صورتش خدایا تو مقصری ت ...

توروخدا كفر نگو گلم  تو اگه خودتو ريلكس كني و از اين همه استرس خودتو بياري بيرون مطمئن باش باردار ميشي بخدا الان ديگه ناباروري ديگه معنا نداره گلم توام بهش يه جواب دندون شكن ميدادي بهش اگه چيزي نگفتي از خانوميت بوده خدا خودش جواب اينجور ادمارو ميده بخدا اصلا نگران نباش

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
خیالت راحت جد درجدش هم بیاد نمیتونه مهریت بده منم نگفتم طلاق بگیر میگم ضعف نشون نده شوهرت دور برداره ...

بخدا اون هیچی نمیگه ولی مادرش کافیه تنها گیرش بیاره اینم خیییلی بچه ننست خیلی سادست سریع می‌ره تو هم چون هفته ایی افسرده میشه خدا سر عزیزش بیاره

خدایا شکرت 
چی بگم آخه حالم خیلی بده شوهرمو دوست دارم زندگیمو دوست دارم 😭😭😭

خیلیم خوبه که دوست داری ولی اینجوری که تو پیش میری فردا هم از قیافه میوفتی هم استرس کل بدنت میگیره میشی یه زن افسرده، نکن با خودت توکلت بخدا باشه تو از خودش بخاه ولی نه با گلایه و شکایت و کفر 

بقران هیجیت نیست فقط استرس داری نشستی فقط گریه میکنی خیال داری باردار هم بشی، برو کلاس مدیتیشن، کلاس ...

خیر سرم ثبت‌نام کردمه باشگاه کلاس رقص کلاس آرایشگری گفتم بگم روحیم عوض بشه آخه مگه می‌زاره لعنتی

خدایا شکرت 
خیلیم خوبه که دوست داری ولی اینجوری که تو پیش میری فردا هم از قیافه میوفتی هم استرس کل بدنت میگیره م ...

آره دارم خودمو تباه میکنم میترسم یه روزی تسلیم حرفهای مادرش بشه میترسم ازم دلسرد بشه نمیدونی چه حالی دارم

خدایا شکرت 
خیر سرم ثبت‌نام کردمه باشگاه کلاس رقص کلاس آرایشگری گفتم بگم روحیم عوض بشه آخه مگه می‌زاره لعنتی

تو برو کلاس باید روحیت خوب باشه فقط تمرکز ت رو بچه باشه ببین حرف منو گوش کن ازالان یه دفتر بردار هر روز بیدار شدی بنویس خدایا شکرت بابت بارداری و بچه دار شدنم بگو خدایا شکرت بابت آرامشی که دارم رو صفحه گوشیت هم بنویس هر روز بخونی ببین چه جوری حالت خوب باشه ببین چه جوری خدا یه بچه بزاره تو دامنت بخدا من خودم معجزه شکرگزاری دیدم که میگم ازخاهرت گوش کن