2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

515 بازدید | 85 پست

واسه حاجتم هرکس ی صلوات بفرسته اسمم پریاس ک  تا آخرماه رمضون حاجت بگیرم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال منم خیلی بده تا الان بیدارمو وگریه میکنم خدایا چرا آخه به من بچه نمی‌دی که امشب مادرشوهر حیوون ص ...

وای ملودی جون قربون اون دلت برم نکن توروخدا گریه نکن بخدا بچه دارمیشی یه کم تحمل کن قربونت برم 

منم ۶سال ازدواج کردم ولی بچه دارنشدم امشب دوستم بعد ۳سال حامله شده عکس تست و آزمایش شو واسم فرستاده واقعا بهم ریختم از خدا می‌خوام ب همه منتظرا ی بچه سالم و صالح بده

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
حال منم خیلی بده تا الان بیدارمو وگریه میکنم خدایا چرا آخه به من بچه نمی‌دی که امشب مادرشوهر حیوون ص ...

الهي بميرم واست عزيزم خد خوووودش كمكت كنه عزيزدلم چرا چي گفت مگه بهت؟؟

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

عزیزم

فدای سرت

هیچ آدم سالم و عاقلی 

ادم‌دیگه رو‌خورد نمیکنه

به سلامت روانش شک کن

آدم بیمار هم برش حرجی نیست

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
وای ملودی جون قربون اون دلت برم نکن توروخدا گریه نکن بخدا بچه دارمیشی یه کم تحمل کن قربونت برم 

عوضی تو صورتم نگاه می‌کنه به شوهرم میگه برو زن بگیر اولم با یکی صیغه شو اگه خوشتون اومد ازدواج کن گفتم این چه حرفیه میزنیرشما میگه برا خودت میگم بچه میاره براتون زندگیتون خوب میشه خدایا کجا نشستی😭😭😭😭😭

خدایا شکرت 
منم ۶سال ازدواج کردم ولی بچه دارنشدم امشب دوستم بعد ۳سال حامله شده عکس تست و آزمایش شو واسم فرستاده ...

قربونت برم چرا حالت بده، خدا به توهم بچه میده خوشحال باش واسه دوستت بخدا همتون بچه دار میشید زن داداش من بعد 15 سال بچه شد