2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 85 پست
حال منم خیلی بده تا الان بیدارمو وگریه میکنم خدایا چرا آخه به من بچه نمی‌دی که امشب مادرشوهر حیوون ص ...

الهی بمیرم چی گفته

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی  واسه هر دردی یه دری هست رو به کوچه ی علی چپ     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه به اندازه ی تمام عمرم گریه کردم تا الان می‌خوام اینقدر گلگیر کنم تا خدا نابودش کنه ب ...

نکن عزیزم گلم من تاپیکت خوندم فک کنم گفتی خونتو هم فروختی واسه درمانت

حال منم خیلی بده تا الان بیدارمو وگریه میکنم خدایا چرا آخه به من بچه نمی‌دی که امشب مادرشوهر حیوون ص ...

ان شاءالله به زودی خدا فرزند سالم وصالح نصیب شما واستارتر عزیز وهمه ی منتظران کنه

مددکار اجتماعی ، اگر برای مشاوره و روانشناس به کمک نیاز دارید تاپیک خدمات رایگان شوق زندگی من رو بخونید و سوالی از خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....

نکن عزیزم گلم من تاپیکت خوندم فک کنم گفتی خونتو هم فروختی واسه درمانت

آره ولی نشد چیکار کنم آخه مگه دست منه خونمون رو فروختیم چون می‌خواستیم به کار راه بندازیم اما بیشتر هزینش رفت پای درمان تقریبا دوسومش

خدایا شکرت 
چند ماه دیگه میشم بیست وهفت

سنی نداری عزیزم  مطمین باش بچه دار میشی  مادرشوهرتم فک میکنه نمیخوای میخواد بترسونت که زودتر بیاری قربونت برم من ۳۸سالمه باردارم تازه صد تا مشگلم داشتم انشالا خدا بزودی دامتو با یه نی نی تپل مپل سبز میکنه صبر کن 

من دو تا بچه دارم کلا طایفه شوهرم قطع رابطم به خاطر اینکه من یخچال ساید خریدم واقعاااا خنده داره  الانم شوهرمو پر کردنو اونم باهام قهره و سه روزه خونه نیومده

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه
وای خدا سنی نداری خواهرزاده من 14 سال بچه دار نمیشه براش هم مهم نیست، حرف شوهرت چیه چندساله ازدواج ک ...

شوهرم خیلی دهن بینه وقتی مادرش اینطوری قیافه میگیره که ناراحتم شما بچه ندارید هفته ها میرم تو لک اما تا پیش خودمه واز مادرش دوره خیلی خوبه خییلی

خدایا شکرت 
سنی نداری عزیزم  مطمین باش بچه دار میشی  مادرشوهرتم فک میکنه نمیخوای میخواد بترسونت که زود ...

چی بگم نه اون بدجنس تر از این حرفاست می‌گفت چرا ناراحت میشی حرف بدی نزدم خدا نابودش کنه به شوهرم میگی برو زن صیغه کن بعد میگی حرف بدی نزدم😭😭😭

خدایا شکرت