2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 85 پست
الهي بميرم واست عزيزم خد خوووودش كمكت كنه عزيزدلم چرا چي گفت مگه بهت؟؟

پایین تعریف کردم عزیزم .از خودم متنفرم چرا از خونش نزدم بیرون چرا تف نکردم تو صورتش خدایا تو مقصری تو مقصری

خدایا شکرت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عوضی تو صورتم نگاه می‌کنه به شوهرم میگه برو زن بگیر اولم با یکی صیغه شو اگه خوشتون اومد ازدواج کن گف ...

کفر نکن عزیزم حالت درک میکنم قربونت برم تحمل کن خدای جای حق نشسته ایشالا ب حق این ماه عزیز همتون بچه دار بشید تورو خدا گریه نکن هیچی و هیچ کس ارزش این اشکا ی تورو نداره 

عوضی تو صورتم نگاه می‌کنه به شوهرم میگه برو زن بگیر اولم با یکی صیغه شو اگه خوشتون اومد ازدواج کن گف ...

عزیزم خدا کمکت کنه، والا این مادر شوهرا برا همه حرف در میارن الان گیر دادن ب من ک کی بچه دوم میاری و همش طعنه میده خدا نگذره ازش

پایین تعریف کردم عزیزم .از خودم متنفرم چرا از خونش نزدم بیرون چرا تف نکردم تو صورتش خدایا تو مقصری ت ...

نه عزیزم کارخوبی کردی تو خانمی کردی مهم شوهرت، چندساله گفتی ازدواج کردی

عزیزم خدا کمکت کنه، والا این مادر شوهرا برا همه حرف در میارن الان گیر دادن ب من ک کی بچه دوم میاری و ...

خدا لعنتشون کنه به اندازه ی تمام عمرم گریه کردم تا الان می‌خوام اینقدر گلگی کنم تا خدا نابودش کنه بخاطر دردی که خودش بهم داد😭😭😭😭😭

خدایا شکرت