2777
2789
عنوان

مهاجرت ذهنمو مشغول کرده

366 بازدید | 41 پست

شوهرم تحصیلکردس درامدشن بد نیست خونه و ماشین هم داریم دو تابچه هم دارم که یکیشون مدرسه برو هست ولی خیلی دودلم واسه مهاجرت هی میگم نکنه ریسک کنیم بریم وضعمون از این که هست بدتر نشه تازه به عقب برگردیم ولی با این اوضاع که اینجا هست و هر روز گرونی های مختلف از لحاظ فکری خیلی لشوبم دلن واسه شوهرم میسوزه نمیدونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهتجرتتون به کجا؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

فعلا ک وقت های سفارت  یکی ، دوساله  ست و سخت دارن وقت میدن و سخت گیر تر هم شدن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیدونم هر جا بشه کانادا استرالیا

هیچ جا وطن نمیشه.کشورایی دیگه امنیتشون اومده پایین اخبارو نمیبینی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟