2777
2789
عنوان

مهاجرت ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
نه همه حقیقت داره 🤣🤣🤣🤣🤣 الان همه کشورهای اروپایی و امریکا و ژاپن و....... بدبخت هستن فقط ایران ...

این که آره😁خوشبحال مردم ایران😢😂😂

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
خیلی کاری سخت شده،job seekerخیلی ریسک داره برا شما ک بچه داری بخصوص،joboffer هم ک کلی باید تلاش کنی ...

شوهرم دکتری از دانشگاه انگلیسی زبان داره دیگه ایلس نمیخواد و میخواد واسه پوست داک بره شوما اطلاعاتی داری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم دکتری از دانشگاه انگلیسی زبان داره دیگه ایلس نمیخواد و میخواد واسه پوست داک بره شوما اطلاعاتی ...

اها بله دکترا داشته باشن مدرک زبان نمیخوان،البته من تحصیلی رو میگما،البته پست داک،نه پوست داک😥باید با داتشگاه و استاد مکاتبه کنن من دکترا رو میدونم ولی پست داک رو نه خیلی😊

چجوری کارفرما پیدا کردن?

یه سری سایت های بین المللی هستن که مشاغل مورد نیازشون رو آگهی میکنن 

اونجا کارفرما ها و کسایی که متقاضین میتونن همو پیدا کنن 

لازمه اشم یه رزومه انگلیسی خوب و قویه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ببین اگه بتونین کاری برین دیگه خیالت راحت میشه  هم خیلی سریعه هم نیاز به سرمایه آنچنانی ن ...

چند وقت طول کشید تا شوهرتون دعوتنامه بدن بهتون ...؟

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
2790
2778
2791
2779
2792