2777
2789
عنوان

مهاجرت ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
 هیچ جا وطن نمیشه.کشورایی دیگه امنیتشون اومده پایین اخبارو نمیبینی

حالا ما هم تو ایران امنیتی نداریم  نه مالی نه جانی ونه ارامش ذهنی یه روز گرونی گوشت فرداش مرغ پس فرداش برنج

😇😇😇😇🤣🤣🤣🤣

😒😯😎

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کجا؟

کانادا  ک باید سرمایه داشته باشید  و خیال تون بابت حساب بانکی تون راحت باشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حالا ما هم تو ایران امنیتی نداریم  نه مالی نه جانی ونه ارامش ذهنی یه روز گرونی گوشت فرداش مرغ پ ...

ولی باز بهتراز کشورای دیگس

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
😒😯😎

عزیزم کی اخبار ایران راستش رو گفته؟؟؟؟ 

اخبار بیشتر شبیه طنز هست😊

تا حالا دیدی تو اخبار از گرونی وبدبختی مردم و......  بگن

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜

[QUOTE=88818698]عزیزم کی اخبار ایران راستش رو گفته؟؟؟؟  اخبار بیشتر شبیه طنز هست😊 تا حالا دیدی تو اخبار از گ ...[/QUOTEیعنی اخبار چیزایی رو که همونشون داده ساخته خودشه؟ مثلا فیلم بمب ... تروریست... نیست.

ببین اگه بتونین کاری برین دیگه خیالت راحت میشه 

هم خیلی سریعه هم نیاز به سرمایه آنچنانی نداره 

پروسه مهاجرت ما به هلند بگم شاید کمتر از شیش ماه طول کشید

شوهرم کار پیدا کرد برامون دعوتنامه فرستادن اومدیم

خونمونم نفروختیم فقط ماشینو فروختیم که پول پیش خونه اینجا جور بشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من واسه کار میهوام

دوست من دکترا داره مدیر گروه یه رشته تو دانشگاه علامه بود شوهرشم فوق داره تو ایران وضعشون توووووپ بود ولی  الان دو ساله تو کانادا کار پیدا نکردن شوهرش رفته بنایی میکنه 

هر روز به خودشون فحش میدن که ایران چی بودیم الان چی شدیم

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
[QUOTE=88818698]عزیزم کی اخبار ایران راستش رو گفته؟؟؟؟  اخبار بیشتر شبیه طنز هست😊 تا حالا دیدی ...

نه همه حقیقت داره 🤣🤣🤣🤣🤣

الان همه کشورهای اروپایی و امریکا و ژاپن و....... بدبخت هستن فقط ایران به لطف مسئولین با درایت مردمی خوشبخت وخوشحال داره😏😒😒😒

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دوست من دکترا داره مدیر گروه یه رشته تو دانشگاه علامه بود شوهرشم فوق داره تو ایران وضعشون توووووپ بو ...

همه چی شانسکیه ۵۰ پنجاست

2790
2778
2791
2779
2792