2777
2789
عنوان

بین این دونفر موندم کدوم بهتره

196 بازدید | 13 پست

بنظرتون پول رهن بگیرم باهاش ۷گرم بخرم تا سال بعد تابستون چقدر میره روش

الان ۷گرم ۱۵تومن میشه ۱۰۵ تومن تابستون بنظرتون چقدر میشه ؟ و باز تابستون ۵۰ م دستم میاد باز چندگرم بخرم؟

واس خونم مستاجر مرد مجرد اومده میگ الان ۲۵۰ بده تا تابستون بعدش یکساله ۳۰۰ ینی الان ۱۰۰ دستم میاد تابستون هم ۵۰ تومن دیگه

بقیش مال مستاجر قبلیمه

یا ی مستاجر دیگ اومده اونها ۴نفر هستن گفت اجاره تا تابستون ماهی ۴تومن میده از تابستون تا سال بعد ۶تومن

خونمو دارم یکسال و نیمه میدم

کدوم یکی بهتره

نمیدونم با شرایط جهان نرخ گرمی چقدر بالا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای خودت اولی بهتره ولی ی پسر مجرده باید حواست باشه

سنش بالاست بالای ۵۰ خانمش فوت کرده خودم دلم میخاد خونه رو ب همین مجرده بدم

اونجا ساکن نیستم ی چهارراه دورتر نزدیک مامانم میشینم

ولی مامانم گیر داده اون خانوادهه بهترن

چون دیگ خیالم از پول راحته هرماه چشمم ب دست مستاجر نیست ک میده یا ن اونم ۴تومن

قراره فردا بیاد پای قرارداد ولی از اول اون مجرده زودتر خونه رو پسند کرده بود رفت دوراش زد این دومی سریعتر اوکی کرد ولی خ چونه زد هی گفت پارکینگنداره گفتم از اول نوشتم ک پارکینگ نداره گفت ب همسایه ها بگو جا پارک بهم بدن

کلا پرتوقع هست اون مجرده آروم تره انگار

سنش بالاست بالای ۵۰ خانمش فوت کرده خودم دلم میخاد خونه رو ب همین مجرده بدم اونجا ساکن نیستم ی چهاررا ...

اولی که برای اینکه چیزی دستت بیاد بهتره

ولی خانواده برای خیال راحتی خودت میگه

خب برای خودت اولی بهتره ولی ی پسر مجرده باید حواست باشه

بنظرت ارزش داره بجای ماهی ۴تومن تا وسط تیر سال بعد

الان ۱۰۰ م برم ۷گرم بخرم از وسط تیر ۵۰دیگ اضافه میکنه تا وسط تیر ۴۰۶

باز با اون ۵۰میتونم چندگرم دیگم بخرم

جالبه مامانم واس داداشم دیشب گفت ۱۸۰تومن گردنبند مستعمل گرفته گذاشته تو کمدش

بعد ب من میگ ن تو نخر اجاره ماهیانه بگیر

چون ماهی پول دست مامانم دارم میخواد بی پول نشم ک اون پول سهم ماهانه رو ازش طلب نکنم

تودم میفهمم ولی مامانم احتیاج نداره و مدیریت ارثیه رو کلا دست خودش گرفته درآمد رو بین ماها تقسیم میکنه مال منو نمیده ماهی ۹تومن سهممه میگ خرید کن من کارت میکشم بجات

بده به خانواده اون جوری هم پول رهن و داری هم ماهیانه میاد روش فقط بهشون بگو یه ماه قبل رفتن بگن که پ ...

پول رهن ندارم دیگ

۱۵۰ با ۴تومنه ک ۱۵۰ مال مستاجر قبلیه مستقیم ب کارت اون باید بریزم ک وسایلش ببره

هیچی دستم نمیاد فقط ماهی ۴تومن

بنظرت ارزش داره بجای ماهی ۴تومن تا وسط تیر سال بعد الان ۱۰۰ م برم ۷گرم بخرم از وسط تیر ۵۰دیگ اضافه م ...

همون اولی بهتره با ماهی چهار تومن چی میتونی بخری

خب همون کارو بکن طلا بگیر پس انداز کن به نفعته

ولی با ماهی چهار تومن نمیتونی پس انداز کنی

همون اولی بهتره با ماهی چهار تومن چی میتونی بخریخب همون کارو بکن طلا بگیر پس انداز کن به نفعته ولی ب ...

با مامانم قرار بنگاه گذاشته گفته از ۸تا ۱۲ هروقت بگین میام

دقیقا وقتی اوکی دادیم اون آقای مجرد زنگزد گفت منتظر بودم خبر بدین من ازش یادم رفته بود واس همین موندم بینشون

مسلما نفع من تو اون رهن کامل هست همون مجرده

همون اولی بهتره با ماهی چهار تومن چی میتونی بخریخب همون کارو بکن طلا بگیر پس انداز کن به نفعته ولی ب ...

دیشب ک مامانم خیالش راحت شد من دومی رو قبول کردم حالا لو داده آره داداشت چنتا پارسیان خریده بود رفتیم فروختیم پول روش گذاشتبم ۱۸۰ تومن طلا مستعمل برداشته

هی کمک فکری ب اون میکنه ولی برای من برعکس

اون مجرده

واس خواهرمجردم هم کمک کرده لو داد گفت اون ۴تا سکه داره