2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
حالا من ی سری از زن هامهاپلوتایپ هم هستن

میخواستم ببینم مال تو هم فقط یه گزینش هترو هست یا دوتا گزینش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه اینو میگن ولی من بعد ویزیت ماماهاش وقتی می رم پیش خودش با طمانینه همه سوالامو جواب میده.جالب این ...

چه جالب نمیدونستم با همسرت هم میشه بری داخل . انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم و راحت بشی ، برای امثال ما هم دعا کن

منم از دکتر نمیگزرم چون گفتم ترشح زرد دارم گف طبیعیه ولی میبینم ک خیلیا دکترشون براشون دارو مینویس ...

شما شاید ضعف دهانه رحم داری که کیسه آبت پاره شده ، طول سرویکس انجام دادی تو بارداریت ؟ بارداری اولت بود ؟

چه جالب نمیدونستم با همسرت هم میشه بری داخل . انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم و راحت بشی ، برای ا ...

ایشالا دلتون شاد بشه و دامنتون سبز

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
بذار بفرستم

مرسی عزیزم ببخش ازیتت کردم با این وضعت .شما دوتا از موردا هترو هست 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
بله.من اسم شمارو ی جایی دیدم.شاید تو نی نی سایت بوده

❤❤❤❤❤انشالله میام و خاطرات زایمانتو میخونم

ایشالا دلتون شاد بشه و دامنتون سبز

ممنون عزیزم ، الان چند هفته هستی ؟ به نظرتان دکتر حنطوش زاده در زمینه سقط تجربه داره ؟ یا بیشتر برای نازایی هستش ؟ چه روزایی مطب هست از ساعت چند ؟ چون یادم رفته دو سال پیش جاش رفتم

ممنون عزیزم ، الان چند هفته هستی ؟ به نظرتان دکتر حنطوش زاده در زمینه سقط تجربه داره ؟ یا بیشتر برای ...

من29هفته هستم.دکتر حنطوش زیاد نازایی کار نمیکنه.فقط سقط مکرر و بیماری کاروانیان

روزهای یکشنبه و سه شنبه خودش ویزیت میکنه.روز شنبه هم وقتدهی تلفنی داره

66901414

66901515

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من29هفته هستم.دکتر حنطوش زیاد نازایی کار نمیکنه.فقط سقط مکرر و بیماری کاروانیان روزهای یکشنبه و سه ...

پس دیگه چیزی نمونده تا نی نی گل تو بگیری بغلت ، ممنون عزیزم ، شما هم قبلا سقط داشتید ؟