2777
2789
عنوان

سقط مکرر

6638 بازدید | 216 پست

سلام دوستان ، من پنج بار سقط داشتم، اولی و دومی سقط تو هفته های ۹و ۶ اتفاق افتاد با وجود ضربان قلب ،و سومی پوچ بود و خیلی طبیعی پریود شدم بدون دفع چیزی، بارداری چهارمم با استفاده از آمپول آنوکساپارین و قرص پردنیزولون و آسپرین تا هفته ۱۴پیش رفتم ولی کیسه آبم پاره شد و ختم بارداری، با وجودی که فکر میکردم دیگه ایندفعه از اون شرایط حاد گذشتم و حتما بارداریم به سلامت پیش میره، چهار روز تا رفتن به بیمارستان هنوز ضربان قلب داشت بدون حتی ذره ای آب،که با قرصی که بیمارستان برام کار گذاشتن نابود شد، خیلی داغون شدم ، برای بار پنجم رفتم پیش دکتر حنطوش زاده تهران برام یک سری آزمایش و عکس رنگی نوشت که همه رو انجام دادم ،تو عکس رنگی معلوم شد چسبندگی شدید دارم که با دو بار عمل هیستروسکوپی رفع شد و برداشته شد، تو آزمایش خون هم معلوم شد غلظت خون دارم و مشکل ایمنی بدن که گفتن آمپول آنوکساپارین و سرم ivig باید استفاده کنم و آزمایش ژنتیک منم ۲درصد مشکل کروموزومی داشت اونم کروموزوم ۱۳ که دکتر ژنتیک گفت اصلا به سقطات مربوط نیست، با این وجود برای بار پنجم باردار شدم ایندفعه علاوه بر آسپرین و آنوکساپارین و آمپول پروژسترون و سرمivig هر ۲۸ روز تا هفته ۱۵پیش رفتم و باز هم کیسه آبم پاره شد و اتفاق قبل تکرار شد در صورتی که در سنوگرافی دهانه رحمم کاملا بسته بود ، این هم تا لحظه آخر ضربان قلبش میزد، روز ای بدی رو گذروندم کلا داغونمو خسته، نمیدونم حکمت خدا چیه، چون دیگه امیدی به زندگی کردن ندارم، اومدم اینجا بنویسم شاید کسی با نظرش بتونه امیدی باشه برای ادامه دادن من به این راه، ببخشید اگر زیاده روی کردم در نوشتن. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی شای  هر کی جای تو بود زودتر از اینا نا امید میشد ولط معلومه شما خانم خیلی قوی هستی که تا اینجا تحمل کردی ....من مطمئنم بازم تحمل میکنی پاداش این صبرتم یه نی نی خوشگل و سالمه که بزودی میاد بغلت

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤
عزیزم خوب درکت میکنم منم سه تا سقط داشتم سومیش دو روز پیش بود من ناامید بودم واسه شمارو خوندم ناام ...

خدا رو شکر بازم یک بچه دارید ، من اگر یکی داشتم دیگه هیچی از خدا نمیخواستم

ممنونم ، یک ماه میگذره ، نه تو هیستروسکوپی مشکلی نداشتم

منم دو بارداری نا موفق در هفته های25،32داشتم و الان تحت نظر حنطوشم.دلیل پارگی کیسه آب رو نگفت؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

عزیزم همه چیز دست خداس ان شاءالله بچه ی سالم وصالح بهتون عطا کنه

اگر تمایل دارین از تاپیک پروفایلم بازدید کنید

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی شای  هر کی جای تو بود زودتر از اینا نا امید میشد ولط معلومه شما خا ...

ممنون خانمی ، شاید خدا منو شناخته که همچین دردی بهم داده ، ولی ایندفعه خیلی داغون شدم 

ممنون خانمی ، شاید خدا منو شناخته که همچین دردی بهم داده ، ولی ایندفعه خیلی داغون شدم 

دقیقا...بازم نا امید نشو مطمئنم یه روزی نی نی تو بغلته

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤

عزیزم من ی پیشنهاد دارم برات، اینهمه سختی کشیدی و از طب جدید نتیجه نگرفتی، طب اسلامی یا سنتی رو امتحان کن. 

امیدوارم دیگه هیچوقت اتفاقات گذشته برات تکرار نشه

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..