2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
عزیزم همه چیز دست خداس ان شاءالله بچه ی سالم وصالح بهتون عطا کنه اگر تمایل دارین از تاپیک پروفایلم ...

ممنون عزیزم ، در اون که شکی نیست ، ولی تحمل منم دیگه تموم شده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم من ی پیشنهاد دارم برات، اینهمه سختی کشیدی و از طب جدید نتیجه نگرفتی، طب اسلامی یا سنتی رو امتح ...

ممنونم عزیزم ، آره ایندفعه حتما میخوام برام یه سر پیش دکتر طب سنتی ببینم چی میشه

من مشهد زندگی میکنم فقط یک بار رفتم پیش حنطوش زاده 

برا اینکه جواب بگیری باید هروقت گفت بری.من آذربایجان و و هشتصد کیلومتر فاصله دارم ولی مجبورم هر سه هفته ی بار برام.عزیزم برو به امید اینکه نتیجه بگیری

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
برا اینکه جواب بگیری باید هروقت گفت بری.من آذربایجان و و هشتصد کیلومتر فاصله دارم ولی مجبورم هر سه ه ...

آخه من تو بارداریم استراحت مطلقم ، اگرنه از خدام بود

منم هجده هفته بودم ک کیسم پاره شد.

دلیلی هم براش پیدا نکردن..‌یکسال پیش 

حالا باز میخام باردارشم انشاللع برام بمونه

بیشتر بدیش اینه من خیلی دکتر رفتم دلیلشو نمیفهمن.دلیل ناشناخته...

بیشترش میگن عفونته..

کاملا استراحت مطلق بودی یا نه کارم میکردی!؟

جنسیت بچه ها چی بودن

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
آخه من تو بارداریم استراحت مطلقم ، اگرنه از خدام بود

منم بخاطر دکولمان مخفی که داشتم از اول استراحت مطلقم.ولی کنترلهارو میرم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
ممنونم عزیزم ، آره ایندفعه حتما میخوام برام یه سر پیش دکتر طب سنتی ببینم چی میشه

اگه تهرانی و دوست داشتی بگو من دکتر خودمو بهت معرفی کنم

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

من اینحا دومین باره میبینم کسی بغیر خودم کیسه اش پاره شده! خیلی هم شایع نیس .تو دیدی خودت کسی این تجربع داشته باشه بعدا بچه سالم بدنیا بیاره؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

چجوری میشه از دکتر حنظوش زاده وقت گرفت خانوما ؟شماره تلفنی چیزی دارین ؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
منم دو بارداری نا موفق در هفته های25،32داشتم و الان تحت نظر حنطوشم.دلیل پارگی کیسه آب رو نگفت؟؟؟

منم دکولمان مخفی داشتم هفته ۳۲ از دستشون دادم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
منم هجده هفته بودم ک کیسم پاره شد. دلیلی هم براش پیدا نکردن..‌یکسال پیش  حالا باز میخام باردا ...

انشالله ایندفعه نتیجه بگیری ، هر دو شون پسر بودن ، آره کاملا استراحت بودم 

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.الهی بمیرم واسه دلت .

تو شکمم مردن یهویی بازم بیمارستان سر درنیاورد از چی بوده ولی نوشته دکولمان جفت که من حتی خونریزی خارجی نداشتم بفهمم . میشه بپرسم چرا استراحت مطلقی