2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینحا دومین باره میبینم کسی بغیر خودم کیسه اش پاره شده! خیلی هم شایع نیس .تو دیدی خودت کسی این تج ...

من دوستم اینطوری بود . شکر خدا بهمن ماه بچه شو بسلامت بدنیا اورد.دلیلشم یبوستش بود

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من اینحا دومین باره میبینم کسی بغیر خودم کیسه اش پاره شده! خیلی هم شایع نیس .تو دیدی خودت کسی این تج ...

برای خودمم‌ همین سوال هست ، برای همین اومدم ببینم کسی مثل من بوده بارداری سلامتی رو گذرونده یا نه

تو شکمم مردن یهویی بازم بیمارستان سر درنیاورد از چی بوده ولی نوشته دکولمان جفت که من حتی خونریزی خار ...

منم دقیقا مث شما بودم.ی روز تکون نخورد رفتم سونو گفتن دکولمان جفت بدون درد و خونریزی.دلیلش انعقاد خون و مقاومت شریانم بود که بخاطر خون رسانی مجبورم استراحت کنم تا باز تکرار نشه

منم دقیقا مث شما بودم.ی روز تکون نخورد رفتم سونو گفتن دیپلمات جفت بدون درد و خونریزی.دلیلش انعقاد خو ...

واسه منم اینجوری بود الانم دارم انوکساپارین میزنم شما استفاده نمیکنین ؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
دکولمان چیه؟ الان دوقلو باردارید طبیعی باردار شدید؟

الان یه قلو دارم . والا دکولمان یعنی کنده شدن جفت 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من دوستم اینطوری بود . شکر خدا بهمن ماه بچه شو بسلامت بدنیا اورد.دلیلشم یبوستش بود

شکر خدا

عه ؟تو نت نوشته یبوست نمیتونه کیسه پاره کنه

منم داشتم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
یعنی یبوست میتونه دلیلش باشه ؟ چجوری فهمید از یبوست بوده ؟

از اول یبوس بود و جدی نمیگرفت.دکترش گفته بود تونید زور زد ی که پاره شده کیسه.در این بارداریش همش روغن زیتون میخورد با پودرهای ملین

ایشالا ایندفه به سلامت به دنیا میاد

شما امریکا هستین ؟اونجا که زود تشخیص میدن و اینا . شما ازمایشهای ایمنی انعقادی دادین ؟

واسه منم اینجوری بود الانم دارم انوکساپارین میزنم شما استفاده نمیکنین ؟

انوکسان چهارهزار زدم تا هفته بیست با ی اسپرین.ولی نتیجه نداد.دکتر 6000کرد با دو اسپرین که خدارو شکر همه چی خوبه تا الان