2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
حالا من ی سری از زن هامهاپلوتایپ هم هستن

میخواستم ببینم مال تو هم فقط یه گزینش هترو هست یا دوتا گزینش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همه اینو میگن ولی من بعد ویزیت ماماهاش وقتی می رم پیش خودش با طمانینه همه سوالامو جواب میده.جالب این ...

چه جالب نمیدونستم با همسرت هم میشه بری داخل . انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم و راحت بشی ، برای امثال ما هم دعا کن

منم از دکتر نمیگزرم چون گفتم ترشح زرد دارم گف طبیعیه ولی میبینم ک خیلیا دکترشون براشون دارو مینویس ...

شما شاید ضعف دهانه رحم داری که کیسه آبت پاره شده ، طول سرویکس انجام دادی تو بارداریت ؟ بارداری اولت بود ؟

چه جالب نمیدونستم با همسرت هم میشه بری داخل . انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم و راحت بشی ، برای ا ...

ایشالا دلتون شاد بشه و دامنتون سبز

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
بذار بفرستم

مرسی عزیزم ببخش ازیتت کردم با این وضعت .شما دوتا از موردا هترو هست 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
بله.من اسم شمارو ی جایی دیدم.شاید تو نی نی سایت بوده

❤❤❤❤❤انشالله میام و خاطرات زایمانتو میخونم

ایشالا دلتون شاد بشه و دامنتون سبز

ممنون عزیزم ، الان چند هفته هستی ؟ به نظرتان دکتر حنطوش زاده در زمینه سقط تجربه داره ؟ یا بیشتر برای نازایی هستش ؟ چه روزایی مطب هست از ساعت چند ؟ چون یادم رفته دو سال پیش جاش رفتم

ممنون عزیزم ، الان چند هفته هستی ؟ به نظرتان دکتر حنطوش زاده در زمینه سقط تجربه داره ؟ یا بیشتر برای ...

من29هفته هستم.دکتر حنطوش زیاد نازایی کار نمیکنه.فقط سقط مکرر و بیماری کاروانیان

روزهای یکشنبه و سه شنبه خودش ویزیت میکنه.روز شنبه هم وقتدهی تلفنی داره

66901414

66901515

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من29هفته هستم.دکتر حنطوش زیاد نازایی کار نمیکنه.فقط سقط مکرر و بیماری کاروانیان روزهای یکشنبه و سه ...

پس دیگه چیزی نمونده تا نی نی گل تو بگیری بغلت ، ممنون عزیزم ، شما هم قبلا سقط داشتید ؟