2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
پس دیگه چیزی نمونده تا نی نی گل تو بگیری بغلت ، ممنون عزیزم ، شما هم قبلا سقط داشتید ؟ 

دو بارداری نا موفق در هفته های 25؛32

ممنون

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
دو بارداری نا موفق در هفته های 25؛32 ممنون

الاهی جانم ، چقدر سخت ، من تا هفته ۱۵ پیش میرفتم فکر میکردم سخت تر از من نمیشه تا اینجا اومدم ، ولی حالا میبینم شما از من بیشتر سختی کشیدید ، انشاالله ایندفعه به آرزوی دلتون برسید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما شاید ضعف دهانه رحم داری که کیسه آبت پاره شده ، طول سرویکس انجام دادی تو بارداریت ؟ بارداری اولت ...

نه دهانه رحمم بسته بود .با نه تا قرص سقط کردم..

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
اگر بارداری اولت بوده باشه نگران نباش ، بهتر بود طول سرویکستو اندازه گیری میکردی تا خیالت راحت باشه

طول سرویکسمم اوکی بود

کلا من سونوی انومالی رفتم گف همه چی اوکیه بعد دو روز اینطور شدم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
دو بارداری نا موفق در هفته های 25؛32 ممنون

سلام شما الان بچه دارید بلاخره موفق شدین؟منم خیلی ناامیدشدم دوتا سقط داشتم اولی دوقلو در 4ماهگی بود همش هماتوم  ساب کورنیک داشتم سر اولی ،دومی هم 25هفتگی سقط شد علت سقط هم دکولمان(جداشدن جفت) بود،دوبار کورتاژشدم الانم چسبندگی رحم  گرفتم   

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

بچه ها هرکی نتیجه گرفته بیاد خبرشو بده به ماهم انرژی بده وتجربشو دراختیار ماهم بذاره منم خیلی ازسقط خسته ام قول میدم اگه نتیجه گرفتم ونی نی دارشدم بیام اقلا خبرشوبدم وتجربیاتم براتون بنویسم امیدی باشه برای اونایی که مثل من الان ناامید وخسته هستن

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم